MENÜ

Tivibu yeni sezona hazır

Tivibu'da UEFA heyecanı Süper Kupa finali ile başlayacak, futbolseverler kişiselleşmiş izleme deneyimiyle tanışacak.

Tivibu yeni sezona hazır

Türk Telekom Grubu’nun Türkiye’deki yayın haklarını aldığı UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları, 2015-2016 sezonundan başlayarak üç yıl süreyle Tivibu’nun spor kanalı Tivibu Spor ekranlarından yayınlanacak.

Türk Telekom Grubu TV Genel Müdür Yardımcısı Çağrı Dönmez, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, üç yılda toplam 687 maç yayını gerçekleştireceklerine dikkat çekerek; Tivibu Spor kanal sayısının dörde çıkartıldığını, UEFA karşılaşmalarının Tivibu’nun uydu ve web platformlarından da canlı olarak izlenebileceğini söyledi.

Tivibu Spor ekranlarından yayınlanacak ilk maç 11 Ağustos’ta Barcelona FC - Sevilla FC takımları arasında oynanacak UEFA Süper Kupa finali olacak. Futbolseverler ilk maçtan itibaren, Tivibu platformunun “geri al izle”, “durdur izle”, “seç izle” ve “tekrar izle” gibi gelişmiş yayın özelliklerini deneyimleyebilecek. Tivibu ayrıca; farklı spor yorumcuları ve spikerlerinden maç anlatımı ya da farklı kamera seçimleri gibi uygulamalarla da futbolseverlere kişiselleşmiş bir izleme deneyimi sunacak.

Dünyanın en büyük entegre operatörlerinden biri olan ve televizyon yayıncılığını tüm boyutlarıyla ana faaliyet alanlarından biri olarak belirleyen Türk Telekom Grubu, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını futbolseverlere Tivibu üzerinden sunmak üzere tüm hazırlıklarını tamamladı. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları, Tivibu platformunun güçlü altyapısı ve gelişmiş özellikleri ile bundan sonra çok daha keyifli izlenecek.

11 Ağustos’ta Gürcistan’ın başkenti Tiflis’teki Boris Paiçadze Dinamo Arena stadyumunda, Barcelona FC - Sevilla FC takımları arasında oynanacak UEFA Süper Kupa finali, Tivibu’nun spor kanalı TivibuSpor ekranlarından yayınlanacak ilk karşılaşma olacak.

Tivibu Spor Kanallarının Sayısı Dörde Çıkarıldı, platforma uydu yayın teknolojisi de eklendi

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının yayını için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Türk Telekom Grubu TV Genel Müdür Yardımcısı Çağrı Dönmez konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Türkiye’nin ilk IPTV platformu olan Tivibu’nun zengin içeriğini ve üstün teknolojisini her geçen gün daha da geliştirmek üzere çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Bu çalışmalar sayesinde futbolseverler ayrıcalıklı bir yayın hizmeti alacaklar. UEFA yayınları için yürüttüğümüz hazırlıklar kapsamında IPTV’de iki olan Tivibu Spor kanal sayısının dörde çıkardık. Kısa süre önce de uydu yayınına da başladık. İzleyiciler, aynı anda dört karşılaşmayı hem uydu platformumuzda ve hem de IPTV platformumuzda seyredebilecek.”

Üç yılda toplam 687 Maç
Türk Telekom, Tivibu platformunda yer alan spor kanallarından, her bir sezonda 119 tane Şampiyonlar Ligi, 109 tane Avrupa Ligi ve UEFA Süper Kupa maçları olmak üzere, üç yılda toplam 687 maç yayını gerçekleştirecek.

Tivibu ile kişiselleşmiş maç izleme deneyimi:

• Tivibu üyeleri, Tivibu platformunun gelişmiş yayın özellikleri olan “geri al izle”, “durdur izle”, “seç izle” ve “tekrar izle” seçenekleriyle maçın seyir keyfini zenginleştirecek.
• Tivibu önümüzdeki dönemde, HD maç yayınlarının yanı sıra uydu yayınlarında da bazı maçları 4K çözünürlüğünde yayınlayacak.
• Futbolseverler maçları en sevdikleri spor yorumcularıyla izleme ve spiker seçme seçeneğine sahip olacak.
• Futbolseverler maçlarda sunulacak olan farklı kamera seçenekleri sayesinde kişiselleşmiş izleme deneyimini yaşayacak.
• Tivibu Web üyeleri haftada 16 Şampiyonlar Ligi maçı ve 16 Avrupa Ligi karşılaşmasını canlı olarak izleyebilecek.
• Tivibu’nun IPTV ve uydu platformlarından da aynı anda 4 maç olmak üzere haftada 8 Şampiyonlar Ligi ve 8 Avrupa Ligi maçının canlı olarak seyredilebilecek.
• Futbolseverler, sosyal medya üzerinden yapacakları seçimlerle, hangi maçların yayınlanacağına yön verebilecekler.
• Tivibu’nun sahip olduğu güçlü altyapı ve üstün teknoloji; bütün maçların IPTV ve uydu platformlarının yanı sıra, web üzerinden de canlı olarak eş zamanlı yayınlanmasına imkan tanıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ