MENÜ

Süleyman Hurma: Herkes yerini bilecek

Trabzonspor'da Onur Kıvrak'ın kadro dışı bıakılmasıyla hedef adam olan Süleyman Hurma, ilk kez FANATİK'E konuştu. Hurma, "Ben 25 senedir bu işin içindeyim. Durup duruken böyle bir şeyi yapar mıyım? Herkes olması gereken pzisyonu bilecek." dedi.

Süleyman Hurma: Herkes yerini bilecek

Karadeniz ekibinin sportif direktörü Hurma, kalecisini kaybetmek gibi bir isteğinin olmadığını, ancak kulüp değerlerini korumaya da çok özen gösterdiğini söyledi ve ekledi:
"Trabzonspor'un doğrusu neyse ben onları doğru olarak kabul etmiş, o nedenle bu göreve gelmiş biriyim. İlk kez yapmıyorum, 25 senem bu işlerin içinde geçti. Ben durup dururken, ortada bir şey yokken takımın kaptanına böyle davranacak insan değilim. Bunun için çıldırmış olmak gerekir."

"Trabzonspor'a kimseyle kavga etmeye gelmedim. Taraftarın benim telefonumu sosyal medyada yayması, sonra küfürler falan benim istediğim, arzu ettiğim işler değil. Ancak şunu söylemek şart; Trabzonspor çok büyük bir kulüptür. Burası doğru değerler üzerine yönetilmelidir. Ben bunun için geldim. Herkes olması gereken pozisyonda olmalı. Bunun aksi kabul edilemez."

'Onur'u kazanmak istiyorum'

"Ben oyuncumu hala kazanmak arzusundayım. Biraz gitsin dinlensin, baksın ne olmuş, ne yapmış. Sonra tekrar konuşuruz. Tepkileri tabi ki bekliyordum. Dediğim gibi sebepsiz yere böyle bir şey yapacak, durup dururken bir sürü küfür işitecek insan değilim. Ama Trabzonspor'un değerleri vardır. Eğer bu değerler gerektiği şekilde yönetilmezse o zaman yazık olur. Ne benim burada olmamın ne de bu değerleri savunmamın bir anlamı olmadığını anlarsam o zaman da giderim."

Serhat Demirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ