MENÜ

Şota, Cisse'den vazgeçmiyor

Bordo-Mavililer'in uzun süredir peşinde olduğu Cisse'nin transferinde hareketli saatler yaşanıyor. Forvet hattına 11 milyon Euro'ya Anderlecht'ten Mitrovic'i alan Newcastle'da Senegalli yıldız, 3. oyuncu pozisyonuna düştü. Bu durumu koz olarak kullanan Trabzonspor, teklif yükselterek tekrar kapıyı çalacak

Şota, Cisse'den vazgeçmiyor

Mustapha Yatabare’yle yollarını büyük oranda ayıracak olan Trabzonspor, forvete mutlaka bir takviye yapacak. Oscar Cardozo’nun yanına bir isim arayan teknik direktör Şota Arveladze, ısrarla kadrosunda Papiss Demba Cisse’yi görmek istiyor.

Nikica Jelavic, John Guidetti, Afellay isimlerinde anlaşma sağlayamayan Bordo-Mavililer, Senegalli yıldız için tekrar Newcastle Kulübü’nün kapısını çalacak. Hücum hattına Belçika’nın Anderlecht takımından Aleksandar Mitrovic’i 11 milyon Euro’ya transfer eden İngiliz temsilcisinde Cisse, mevkiisinde 3. oyuncu durumuna düştü.

Geçtiğimiz sezon Riviere ve Perez’in gölgesinde kalan Cisse, 22 maçta boy gösterebildi. Mitrovic transferinden sonra takımdan ayrılacağı imajını yaratan Cisse için Bordo-Mavililer, yeni bir transfer paketiyle Ada ekibinin kapısını çalacak.

Zirveden çıkan tek isim

Almanya kampında önceki gün Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Sportif Direktör Süleyman Hurma ile transfer zirvesi yapan teknik direktör Şota, forvet ve stoper isteğini bir kez daha tekrarladı ve yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kaldığını belirterek aceleci davranılması gerektiğini söyledi. Sistemine en uygun ismin 30 yaşındaki oyuncu olduğunu belirten Gürcü teknik adamın, bu transferde kulübün maddi yapısının zorlanmasını dahi önerdiği gelen haberler arasında.

Hurma’dan transfer müjdesi


Sportif Direktör Süleyman Hurma, Trabzonspor’un parasını en iyi şekilde kullanmak için pazarlık masasında çok dikkatli hareket ettiklerini söyledi. Bordo-Mavili ekibin geçtiğimiz yıllardaki transfer politikasını tamamen değiştirdiklerini belirten Hurma, “Transferde gecikme diye bir durum yok. Herkes ister ki, transferler hemen hazır olsun. İki önemli takviye yaptık. Orta saha ve sağ beke. Hocamız ve başkanımızla her gün konuşuyoruz, toplantılar yapıyoruz ve eksiklerimizi biliyoruz. Transferde çok seçici davranıyoruz. Ama mutlaka 2 transfer yapacağız. Bu takviyeler savunma ve forvet olacak” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ