MENÜ

Şenol Güneş'ten Q7'ye: Sırtımda taşırım

Siyah-Beyazlılar'ın hocası, Portekizli yıldıza, “Takıma katkı sağlamak için buradasın. Bu ekip, kimseyi sırtında taşımaz. Ama her şeyini ortaya koyup takıma güç katan oyuncuyu bizzat ben taşırım” sözleriyle mesajını verdi.

Şenol Güneş'ten Q7'ye:  Sırtımda taşırım

Beşiktaş’ın deneyimli teknik adamı Şenol Güneş, tam 3 sezon sonra Siyah-Beyazlılar’a geri dönen Ricardo Quaresma’ya yeni sezon öncesinde uyarılarda bulundu. Takımın Avusturya kampında 31 yaşındaki futbolcuyla takım disiplini ağırlıklı bir özel görüşme gerçekleştiren Güneş, “Oldukça yetenekli bir futbolcu olduğun ortada ama sadece takıma katkı sağlamak için buradasın. Bu ekip, kimseyi sırtında taşımaz. Ama her şeyini ortaya koyup takıma katkı verip güç katan oyuncuyu bizzat ben taşırım. Takım içindeki disiplin sistemi belli. Kimse bunun dışına çıkamaz, çıkan da takımın içine bir daha giremez” ifadelerini kullandı.

‘Hocam rahat olun’

Güneş’in net sözlerinin ardından söz alan Portekizli yıldızın da, hocasına hak verdiği öğrenildi. Yeni sezonda 77 numaralı formayı giyecek yıldız futbolcu, “2000 yılında Sporting Lizbon’da futbol hayatıma başladığım zamandaki heyecanı içimde barındırıyorum. Oldukça istekli ve arzuluyum. Takımıma en üst düzeyde katkı vereceğim konusunda şüphem olsaydı Beşiktaş’a dönmezdim. Şampiyonluk yaşamak için buradayım ve bunu elde edecek kadroda üzerime düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için savaşacağım. Bu konuda rahat olabilirsiniz” cevabını vererek Güneş’i mutlu etti.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ