MENÜ

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe ve Shakhtar'ı henüz tanımıyoruz

Rıdvan Dilmen, NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol programında Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk maçını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe ve Shakhtar'ı henüz tanımıyoruz

NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol programında Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Shakhtar'ı ligindeki maçlarla ölçmek doğru değil. Avrupa'da organizasyonu ve genç oyuncuların transferinde doğru işler yaptığını görüyoruz. Teknik direktör istikrarı açısından bir Shakhtar ekolü var" dedi.

Dilmen şöyle devam etti: "Ne Fenerbahçe'yi ne de Shakhtar'ı henüz tanımıyoruz. Shakhtar Avrupa'da oynamasını bilen yetenekli oyuncuları olan, geri pastan çekinmeyen bir takım. Fenerbahçe iyi oyuncular aldı ama takım için zaman lazım."

'İyi bir skordur bu'

"Kulüpler oyuncu alırlar, teknik direktörler takım yaratır. Fenerbahçe için iyi bir skordur bu. Volkan iyi birkaç pozisyon kurtardı. İkinci yarı için söyleyebileceğimiz Fenerbahçe'nin en iyi artısı, Shakhtar gelmedi. Turun rövanşa kalması Fenerbahçe için şanstır. Rövanşa kadar takım daha iyi toparlanacaktır."

'Diego bu kadar koşmamıştır'

"Fenerbahçe'nin günümüz futbolunun uzağında bir oyun formatı var. Pereira hücum hattına, 'top rakipteyken savunma yapacaksınız' demiş. Diego doğduğu günden bu yana bu kadar koşmamıştır.".

Haberin Devamı
YORUM YAZ