MENÜ

Passolig'den büyük hata! 4. yıldızı unuttular

Yeni sezonda takımlarını desteklemek için Passolig alan Galatasaraylı taraftarlar, kart ellerine ulaşınca şoka uğradı. Dağıtılan kartlarda bu sezon dördüncü yıldızı alan Galatasaray'ın logosunda üç yıldız yer alıyordu!

Passolig'den büyük hata! 4. yıldızı unuttular

Galatasaray, geçen sezonu Süper Lig'de tüm takımların önünde tamamlayıp, 4. yıldızı armasına takmayı başarmıştı. Yeni sezonda formalarda ve tüm faaliyetlerde 4 yıldızlı armayla bulunan Aslan'ın Passolig kartlarında bunu hayata geçiremediği ortaya çıktı.

2015-16 sezonu için 25 TL karşılığında kart alanlar, kartlar ellerine ulaşınca donup kaldı. Taraftarlar, son kullanma süresi Haziran 2020 olan kartlarda bulunan armanın üstünde 3 yıldızı görünce adeta şoka uğradı. Bunun ardından telefona sarılan ve Passolig müşteri hizmetlerini arayan futbolseverler, "Şu an Galatasaray'dan bize gelen bir talep yok. İlk kartlar 3 yıldızlı basılmış. Böyle de devam ediyor" cevabını aldı.

Tepkilerin büyümesi ve futbolseverlerin para iadesi istemesi üzerine ise Passolig'in bu büyük hatadan en kısa sürede dönüp, yeni kartları 4. yıldızlı basması bekleniyor.




Galatasaray'da Adrian iddiası

Haberin Devamı
YORUM YAZ