MENÜ

Manisaspor'da takım otobüsü ve araçlarına haciz

Manisaspor'un 625 bin TL tutarındaki borcu yüzünden takım otobüsü ile diğer araçlarına haciz gelirken, 2'nci Başkan Mustafa Karakaş kulübün neredeyse tüm mal varlıkları üzerinde haciz olduğunu söyledi.

Manisaspor'da takım otobüsü ve araçlarına haciz

Son haczin borçtan değil, alacaklarından kaynakladığını belirten Karakaş, "Balıkesirspor'un borcuna karşılık bize verdiği senetleri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yönlendirmesiyle biz bir başka firmaya ciro ettik ve parayı kullandık. Ancak Balıkesirspor borcunu ödemeyince biz söz konusu şirkete borçlu kaldık, şirket de haciz yoluna gitti" dedi.

Göreve geldiklerinden bu yana Manisaspor'u iflas etmek üzere olan bir şirket gibi yönetmeye çalıştıklarını dile getiren Karakaş, "Biz bu mücadeleyi verirken kentin ne kurumları, ne siyasetçileri, ne de işadamları yanımızda olmadı. Tek başımıza, sadece taraftarımızın desteğiyle kulübü ayakta tutmaya çalışıyoruz. Takdir edilmemiz gerekirken, yıpratılıyoruz. Bizler kongre üyelerinin oylarıyla seçilmiş bir yönetimiz. Görev süremizin sonuna kadar buradayız. Amaçları Manisaspor'a zarar vermek olan birkaç kişi istediğinde değil, kongrede, faaliyet raporlarında her hesap açıklanacaktır.''

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ