MENÜ

İngilizler Fenerbahçe'yi bekliyor

İngiliz basını Manchester United'ın muhtemel rakiplerinden birinin Fenerbahçe olduğunu ve Van Persie'nin Old Trafford'da eski hocası Van Gaal'e büyük zorluk yaşatabileceğini belirtti.

İngilizler Fenerbahçe'yi bekliyor

İngiliz basını şimdiden Fenerbahçe'yi Manchester United'ın rakibi olarak lanse etmeye başladı!

Van Persie ve Nani gibi transferlerle Avrupa'nın dikkatini çeken Sarı Lacivertliler, Shakhtar Donetsk ile karşılaşmadan Manchester United tarafı ve İngiliz basının yakın markajına girdi.

İngiliz Daily Mail, "Van Persie yeniden Old Trafford'a geri dönebilir" başlığıyla verdiği haberde "Louis Van Gaal'in ekibi Şampiyonlar Ligi play-off turunda kabus yaşayabilir" dedi ve adeta Fenerbahçe'nin Shakhtar'ı rahat eleyeceğini belirtti.

"Fenerbahçe tankı tüfeğiyle Avrupa'ya..."

Haberde ayrıca Fenerbahçe'nin 2 senedir kendi ligindeki şike davasında suçlu bulunduğu için UEFA tarafından Avrupa'ya katılmama cezası çektiği ve geri dönerken yeni, genç ve güçlü bir şekilde, tankı ve tüfeğiyle Avrupa sahnesine çıkmayı beklediği belirtildi.

Aziz Yıldırım'ın bir sene Metrsi Cezaevi'nde kaldığı ve geçen sezon şampiyonluğun ezeli rakip Galatasaray'a kaptırıldığı da haberde yazıldı.

Kırmızı Şeytanlar bu sezon, Memphis Depay ve Bastian Schweinsteiger gibi isimleri kadrosuna kattı ve toplamda 98 milyon euroluk transfer yaptı.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ