MENÜ

Alex Teixeira: Fenerbahçe o kadar da korkunç değil

Fenerbahçe'nin bu akşam karşılaşacağı Shakhtar'ın en önemli ismi olarak gösterilen Alex Teixeira, mücadele öncesi önemli açıklamalar yaptı.

Alex Teixeira: Fenerbahçe o kadar da korkunç değil

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Shakhtar Donetsk'in en önemli ismi olarak gösterilen Alex Teixeira, mücadele öncesi açıklamalar yaptı.

Karşılaşmayı kazanmak için ayrıca bir motivasyona ihtiyaç duymadıklarını ifade eden Brezilyalı futbolcu, "Avrupa'da sezonu bu maçla açacağız. Bu maç için fazladan bir motivasyona ihtiyacımız yok. Sahaya çıkıp maça odaklanacağız ve istediğimiz sonucu almak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

"Fenerbahçe en tehlikelisi değil"


Sarı Lacivertli temsilcimizden çekinmediklerini ve kendilerinin çok daha kuvvetli bir ekip olduklarını belirten Teixeira " Fenerbahçe'nin bu turda eşleşebileceğimiz en tehlikeli takım olduğunu düşünmüyorum. Rakibimiz tabii ki güçlü bir takım ama biz daha güçlüyüz. Bizim en büyük artımız bir takım olmamız. Fenerbahçe Robin van Persie dahil çok fazla oyuncuyu transfer etti ama henüz resmi maç oynamadılar" diye konuştu.

"Rakibi yeterince analiz ettik"

"Pereira'nın hırslı yapısıyla ilgili bir tereddütüm yok. Biz kendi futbolumuzu ortaya koymalıyız. Mantıklı bir planla oynayıp Fenerbahçe'yi yeneceğiz. Eşleşme olduğundan beri çok sayıda video ile rakibimizi gerektiği kadar analiz ettik. Hücum oynamayı seviyorlar ve tahminimce bu maçta da farklı bir yol izlemeyecekler. Onların bu stratejisini kendi avantajımız haline getirmek istiyoruz. Hem fiziksel hem de zihinzel olarak çok iyi hazırlandık. Değişik bir mücadele olacak."

Haberin Devamı
YORUM YAZ