MENÜ

Medicana Sivasspor'dan tek maç fiyatına sezonluk kombine

Medicana Sivasspor kulübü, yeni sezonda kendi evinde oynayacağı lig ve Türkiye kupası maçlarında geçerli olacak kombine kartların satışına başladı. Sez onluk kombine fiyatları 80 ila 250 lira arasında satışa sunuldu.

Medicana Sivasspor'dan tek maç fiyatına sezonluk kombine

Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor 2015-2016 sezonunda geçerli olacak kombine kartlar satışa sundu.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, kombine kartların satışa çıktığı belirtilerek, kombine kart alacak taraftarların Passolig kart vize ücretinin kulüp tarafından karşılanacağı duyuruldu. Ayrıca geçen sezon kombine kart sahibi olanlara ise eski yerlerini tekrar almaları için 27 Temmuz- 2 Ağustos tarihleri arasında öncelik tanınacağı, tüm kombineler için 6 taksit imkanı sunulacağı bilgisine yer verildi.

Kombine kart satışlarının 4 Eylül Stadyumu önündeki Passolig gişelerinden ve internet sitesinden yapılacağı ve sezon başladıktan sonra da devam edeceği belirtilirken, yapımı süren yeni 4 Eylül Stadyumu'nun 2015-2016 sezonunun ikinci yarısında kullanılmaya başlaması halinde herhangi bir ücret almadan kombine kartların geçerliliğini sürdüreceği belirtildi. Kombine kart fiyatları VIP A Tribünü 250, Maraton A, B, C tribünü 200 ve Kale arkası A ve B tribünü 80 lira olarak belirlendi.

Oğuzhan SARZEP, Sivas-DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ