MENÜ

Josip Kvesic Antalyaspor'da

Kırmızı-beyazlı ekip, Bosna Hersek'in Sarajevo Zeljeznicar takımından renklerine bağladığı Josip Kvesic ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Josip Kvesic Antalyaspor'da

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Bosna Hersek’in Sarajevo Zeljeznicar takımından 24 yaşındaki sol bek oyuncusu Josip Kvesic’i kadrosuna kattı.

Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer’in de katıldığı imza töreninde Kvesic, kendisini 4 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imzayı attı. Takım için gerekli transferleri yapmaya devam ettiklerini belirten Gültekin Gencer, gelecek vadeden, genç bir futbolcuyu kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Kvesic’in transferi için uzun süre çaba sarf ettiklerini kaydeden Gencer, "Bize söz verdi ve sözünü yerine getirdi. Kvesic’in transferi, takımının UEFA Avrupa Ligi’nde ön eleme maçları oynamasından dolayı gecikti. Bu transfer, kampın son dönemine rastladı. Dolayısıyla hafta sonu Antalya’ya getirdik. Bugün itibarıyla kendisiyle resmen anlaştık" diye konuştu.

Kırmızı-beyazlı takımın yeni transferi Josip Kvesic ise Antalyaspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "UEFA Avrupa Ligi’nde oynayan takımımı bırakarak buraya geldim. Yeni takımımı da ligde üst sıralara taşımak için mücadele edeceğim" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ