MENÜ

Galatasaray'dan Ozan Tufan bombası

Melo'ya 'gitti' gözüyle bakan Galatasaray Yönetimi, beklenen hamleyi yapıyor... Bursa Başkanı'na rest çeken Hamza Hamzaoğlu'nun prensi Ozan Tufan için Sarı-Kırmızılılar bu kez çok kararlı ve avantajlı.

Galatasaray'dan Ozan Tufan bombası

Galatasaray’da transferde sıcak saatler yeniden başladı...

Uzun zamandır sorun üzerine sorun çıkaran ve Melo’ya ‘gitti’ gözüyle bakan Sarı-Kırmızılılar, taraftarın içini rahatlatacak hamleyi yapıyor. Buna göre Cim Bom, geçtiğimiz sezonun devre arasından bu yana istediği Bursasporlu Ozan Tufan için bu kez çok daha kararlı bir şekilde kolları sıvadı. Yaşanan gelişmede milli futbolcunun kulübüyle problemlerinin tavan yapmış olması da büyük rol oynuyor. İyileştirmenin yanı sıra kariyeri için de gelişim hedefleyen milli futbolcunun tavrıyla iştahı kabaran Aslan, bu hafta içinde Timsahlar’ın kapısını çalacak. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun, ‘birden çok mevkide oynayabilen oyuncu’ kriterine de uyan Ozan Tufan için Bursaspor’un 4 milyon Euro (12 milyon TL) istediği biliniyor. Yönetim, Melo’nun transferinden gelecek parayla bu transferi çözüp Podolski’den sonra 2. bombayı patlatmayı planlıyor.

100 bin peşinata 50 bin ceza!

Bu arada Bursa Yönetimi, transfer peşinatı 100 bin TL olan Ozan’a yaptığı açıklamalardan ötürü 50 bin TL ceza verdi. Genç futbolcu özetle şu mesajları vermişti: Başkan ‘teklif yok’ diyor ama menacerim tersini söylüyor. Verilen sözler hala yerine getirilmedi. Babam hala çalışmak zorunda. Futbolcu babası çalışmaz!

Haberin Devamı
YORUM YAZ