MENÜ

SON DAKİKA! Bursaspor'da Ozan Tufan'a 50 bin lira ceza

Bursaspor'un genç yıldızı Ozan Tufan'a basına yaptığı kamp ve transfer hakkındaki açıklamaları nedeniyle 50 bin TL ceza verdi.

SON DAKİKA! Bursaspor'da Ozan Tufan'a 50 bin lira ceza

Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, Bursa’da bir yerel gazeteye Almanya’daki kampla ilgili olumsuz görüş bildiren yeşil-beyazlı futbolcu Ozan Tufan’a, yönetim kurulu kararıyla 50 bin lira para cezası verildiğini açıkladı.

Kocaman, kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, Almanya’nın Bielefeld kentindeki kampta bir haftayı geride bıraktıklarını hatırlattı.

Kampta 3 hazırlık maçı yaptıklarını, takımın eksiklerini görme bakımından bu karşılaşmaların çok verimli olduğunu kaydeden Kocaman, "Aramıza katılacak arkadaşlar var, önümüzdeki günlerde bunları açıklayacağız. Şu anda yoğun bir şekilde görüşüyoruz. Eksik bölgelerimize gerekli takviyeleri yapacağız. 8 Ağustos’ta oynayacağımız Süper Kupa finaline takımımızı hazır hale getirmek için elimizden geleni yapıyoruz" ifadesini kullandı.
Kocaman, oyuncularla teknik heyetin uyum içinde çalıştığını vurguladı.

Kampta takım, futbolcular ve yönetim olarak hiçbir sorun yaşamadıklarını aktaran Kocaman, "Hiçbir problem, sıkıntı yaşamadığımız halde, burada olduğumuz dönemde her gün bir sıkıntı yaşıyormuşuz gibi lanse edilmeye çalışılıyor. Bursa’da bir algı yaratılmak isteniyor. Hiçbir sıkıntı olmadan, uyum içinde sezon başı kampımızı geçiriyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

"Bu açıklamalardan dolayı çok üzgün ve pişman"

Necmettin Kocaman, yeşil-beyazlı futbolculardan Ozan Tufan’ın, Bursa’daki yerel bir gazeteye kampla ilgili olumsuz görüşler bildirdiğine değindi.

Bu konunun yönetim tarafından ele alındığı bilgisini veren Kocaman, "Yönetimi ve Bursaspor Kulübü’nü küçük düşürücü ifadeler kullanması nedeniyle Ozan Tufan’a, yönetim kurulu kararıyla 50 bin lira para cezası verdik. Bu hatasını da gençliğine veriyoruz. Kendisi de bu açıklamalardan dolayı çok üzgün ve pişman" görüşünü aktardı.

Kamp ortamından, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile futbolcuların memnun olduğuna işaret eden Kocaman, kulüp başkanı Recep Bölükbaşı ile takımın Almanya kampını takip eden Sönmez Medya muhabirlerinden Barış Yalım arasında geçen tartışmayı da değerlendirdi.

Çok küçük bir olayın büyütülmesine anlam veremediklerine dikkati çeken Kocaman, şunları kaydetti:

"Bursaspor Kulübü Başkanı’nın, bir basın mensubuna çok küçük bir ricasını bu kadar büyütmek ve gündem yaratmak, büyük Bursaspor taraftarını resmen tahrik ediyor. Bu da hiç hoş değil. Hepimiz, Bursaspor’un başarısı için buradayız. Bursaspor Kulübü olarak, diğer takımların uygulamadığı bir olayı uyguluyoruz. Özel uçağımızla beraber gidiyoruz, istediğiniz zaman bizimle hareket ediyorsunuz. İşinizi kolaylaştırmak için elimizden gelen ne varsa fazlasını yapmaya çalışıyoruz."

"Birbirimizi kırmanın, üzmenin kimseye faydası yok. Tabii ki bizi eleştireceksiniz, eleştirin ki biz de doğruyu bulalım. Sizden rica ediyorum, eleştirileriniz yapıcı olsun. Çok güzel geçen bir kamp dönemi, çok büyük bir kaos ortamı varmış gibi yansıtılıyor. Büyük Bursaspor taraftarından rica ediyorum, bu tür haberlere itibar etmesinler. Kötü ortam varsa tabii ki bunu yansıtacaksınız, ama böyle bir ortam olmadığına göre bu tarz itibarsızlaştırma politikaları yapmak bize yakışmıyor. Aynı geminin yolcularıyız. Bursaspor bir tane."

Haberin Devamı
YORUM YAZ