MENÜ

Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile eşleşti. Peki Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turunda Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk maçının hakemi ise Portekizli hakem Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa.

Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk maçı Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak ve 21:00'de başlayacak. Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk maçında tribünlerin dolu olması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşacağı Shakhtar Donetsk maçının saati ve tarihi belli oldu.

Fenerbahçe Kulübü'nden alınan bilgiye göre, iki takım arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki ilk maç 28 Temmuz Salı günü saat 21.00'de başlayacak. Portekiz Futbol Federasyonu’na bağlı Manuel Jorge Neves Moreira de Souza yönetecek. Mücadele D Smart üzerinde yayın yapan Smart Spor'da yayınlanacak.

Müsabakada yine Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Bertino Cunha Miranda ile Alvaro Daniel Carvalho Mesqita yardımcı hakem olarak görev yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Carlos Miguel Taborda Xistra. Mücadelenin UEFA delegesi de İskoçya Futbol Federasyonu'ndan Scott Struthers olacak.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe
Volkan
Gökhan
Alves
Kjaer
Caner
Topal
Josef
Diego
Nani
Sow
Fernandao
T.D.: Vitor Pereira

S.Donetsk
Pyatov
Srna
Ordets
Rakitsky
Marcio
Stepanenko
Fred
Marlos
Alex Teixeira
Taison
Eduardo
T.D.: Mircea Lucescu


Vitor Pereira 2-0 Mircea Lucescu

Haberin Devamı
YORUM YAZ