MENÜ

'1.5 milyon Dolar'la nasıl geçinirim'

Clippers ile 1 yıllığına 1.5 milyon $'a anlaşan Josh Smith, "Benim için zor bir yıl olacak" açıklamasıyla, eleştiri oklarının hedefi oldu

'1.5 milyon Dolar'la nasıl geçinirim'

Los Angeles Clippers'ın yeni transferi Josh Smith'in medya tanıtımında yaptığı açıklamalar şaşkınlık yarattı. 32 yaşındaki free agent oyuncunun 1.5 milyon $'lık yıllık ücretine gönderme yaparak, "Benim de bir ailem var. Benim için zor bir yıl olacak. Ancak herşeyi zorladım ve bir karara vardım" şeklindeki sözleri ABD'de günün konusu oldu. Zira Smith açıklamasında, 2013'te 4 yıl için 54 milyon $'lık kontrat yaptığı ancak formasını hiç giymediği Detroit Pistons'tan alacağı 5.4 milyon $'ı dikkate almamıştı. Yani ABD'li oyuncunun toplam geliri 6.9 milyon $ iken geçim sıkıntısından korkması bir hayli eleştirildi.

30 MİL YON $'A 'HAKARE T' DEDİ

Aslında bu olay NBA'de ilk değil. 1992-2005 yılları arasında NBA'de oynayan Latrell Sprewell'in açıklaması Smith'i bile gölgede bırakacak nitelikteydi. Minnesota Timberwolves'un kendisine üç yıl için önerdiği 30 milyon $'lık kontrata Sprewell'in yanıtı sadece 'Hakaret' olmuştu.

Kaynak: Sabah

Haberin Devamı
YORUM YAZ