MENÜ

Rodallega Bursa'ya

Akhisar kampından kaçan, Kasımpaşa'nın da peşinde olduğu Hugo Rodallega, Süper Lig'i karıştırdı. Necid'in yanına bir golcü daha kazandırmak isteyen Timsah, 29 yaşındaki forvet için devreye girdi, transferi bitirme aşamasına getirdi.

Rodallega Bursa'ya

Bursaspor transfere doymuyor... Daha önce Sedat Berisha, Erdem Özgenç, Tomas Sivok, Mert Günok, Tomas Necid, Jorquera ve Josue’yi kadrosuna katan Yeşil-Beyazlılar, takviye çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Bu kez hedefteki bölge forvet. Çek golcü Tomas Necid’in yanına kaliteli bir isim daha kazandırmak isteyen Yeşil-Beyazlılar, Fulham’la sözleşmesi sona eren Hugo Rodallega’yı bitirmek için düğmeye bastı.

Bir ara adı Beşiktaş’la anılan, sonrasında ise Akhisar’ın Avusturya kampına getirdiği, ancak anlaşma sağlayamadığı Kolombiyalı forvetle teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın raporu üzerine görüşen yönetimin anlaşmaya yakın olduğu ifade edildi. Kasımpaşa’nın da peşinde olduğu oyuncuya en cazip teklifin Bursa cephesinden olduğu da gelen haberler arasında.

Hakan işi olmadı

Bu arada Yeşil-Beyazlılar’ın transfer gündemindeki bir diğer isimden kötü haber geldi. Fenerbahçe’nin genç stoperi Hakan Çinemre’nin takımında kalacağı, Sarı-Lacivertliler’in bu oyuncuyu kiralamayacağı öğrenildi. Bunun üzerine Bursaspor, bu bölge için listedeki diğer alternatiflere yönelecek.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ