MENÜ

Radwanska, finale çıktı

TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ta tekler yarı finalinde, Radwanska, Slovak rakibi Rybarikova'yı 2-1 yenerek finale çıktı.

Radwanska, finale çıktı

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası’nda teklerde yarı final maçında Polonyalı raket Urszula Radwanska, Slovak rakibi Magdalena Rybarikova’yı 2-1 yenerek finale yükseldi.

Garanti Koza Arena’da turnuvanın altıncı gününde teklerde ilk yarı final maçında WTA sıralamasında 50 numara olan Rybarikova ile dünya 99 numarası Radwanska karşı karşıya geldi.

Maça iyi başlayan taraf Rybarikova oldu. İlk 4 oyunda Radwanska’nın servisini kırmayı başaran Slovak raket, 3-1 öne geçti. Sete ağırlığını koyan Radwanska, çok iyi bir performans ortaya koydu. Rakibinin servisini 3 kez kırmayı başaran Polonyalı raket, üst üste 5 oyun alarak seti 6-3 kazanarak 1-0 öne geçti.

İkinci sete iyi başlayan yine Bulgar raket oldu. Radwanska’nın basit hatalarını değerlendiren Rybarikova, seti 6-3 kazanarak durumu 1-1’e getirdi.

Üçüncü sete raketler birbirlerinin servislerine kırarak başladı. Çok çekişmeli geçen ve uzun süren oyunlarda Radwanska daha az hata yaptı. Özellikle servislerde etkili olan Polonyalı raket seti 6-3, 2 saat 23 dakika süren maçı da 2-1 kazanarak finale çıkan ilk isim oldu.

Radwanska, finalde Lesia Tsurenko (Ukrayna) ile Kirsten Flipkens (Belçika) arasında oynanacak maçın galibiyle yarın şampiyonluk mücadelesi verecek.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ