MENÜ

Lucescu'yu Nani yıkacak

Vitor Pereira, salı günkü maçta tüm oyun planını Portekizli süperstarın üstüne kuracak. Hazırlık maçlarında temkinli davranan ve kendisini Shakhtar'a saklayan Nani, Lucescu'nun kâbusu olacak!

Lucescu'yu Nani yıkacak

Yeni takımına çabuk alışan Nani, hakemlerin sertliğe taviz vermesi nedeniyle hazırlık maçlarında temkinli oynuyor. Çünkü onun tek bir hedefi var: Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Shakhtar Donetsk karşılaşmalarında takımını sırtlamak.

Bu nedenle hazırlık karşılaşmalarında kendisini zorlamayan Portekizli süperstar, Mircea Lucescu’nun kâbusu olmaya kararlı. Vitor Pereira da bu zorlu turda tüm oyun planlarını Luis Nani’nin üzerine kurmaya karar verdi. Yıldız futbolcu, Manchester United’dakinin aksine Sarı-Lacivertliler’de kanada hapsolup kalmıyor.

Gerektiğinde ortaya geçerek atakları yönlendiren isim oluyor. Bunu Nani’den isteyen Vitor Pereira. 46 yaşındaki teknik adam, öğrencisinin sıkı markajdan kaçmasını sağlamak için bu yola başvuruyor.

Takımı o yönlendirecek

Nani, saha içinde Pereira’nın adeta gözü kulağı olacak. Portekizli yıldız, mümkün olduğunca fazla sorumluluk alacak, gerektiğinde arkadaşlarını yönlendirecek. Eğer Lucescu, Nani’yi birden fazla adamla marke ederse, Portekizli yıldız bu durumdan yararlanıp arkadaşlarına boş alanlar açmaya çalışacak. Kısacası 29 yaşındaki oyuncu, Shakhtar önünde Fenerbahçe’nin en büyük silahı olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ