MENÜ

Gaziantep dörtnala hedefe

Mutlu Topçu yönetiminde sezona hazırlanan Güneydoğu ekibinde çalışmalar yoğun, keyifler ise yerinde. İdmanlardan arta kalan zamanlarda fayton gezisi yapan futbolcuların mesajları net: Bu sezon herkes Gaziantepspor'u izlesin .

Gaziantep dörtnala hedefe

Süper Lig takımlarının Avrupa kamplarını tek tek gezen FANATİK ekibi, dün Gaziantepspor’u ziyaret etti.

Mutlu Topçu yönetiminde sezona yoğun tempoda hazırlanan Kırmızı-Siyahlılar’da keyifler de oldukça yerinde. Avusturya’nın Seefeld bölgesinde çalışmalarını sürdüren futbolcular idmanlardan kalan zamanlarda fayton gezileri yaparak stres atıyor. Takımın yeni transferleri ise uyum sorununu çabuk atlatmış görünüyor. Özellikle de İsmail Haktan Odabaşı... PTT 1. Lig’deki performasıyla Gaziantepspor’a transfer olan başarılı hücum oyuncusunun kendine güveni tam. “Bu kamp hem sezona hazırlanmak hem de kendimi gösterebilmek adına önemli bir fırsat. Gaziantepspor’un değişmez ismi olmak için elimden geleni yapacağım” diyor.

Karce’den mesaj var

Kırmızı-Siyahlılar’ın tecrübeli file bekçisi Karcemarskas ise, “Sezon başı kampları zor geçer. İdmanlar ağırdır ama başarılı olmak istiyorsak bunlara katlanmalıyız. Zorlu bir lig bizleri bekliyor. Taraftarımızın karşısına hazır bir biçimde çıkmalıyız” sözleriyle fazla yorulduklarına dikkat çekiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ