MENÜ

Es Es'te Webo tamam

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan'ın, “Webo için son teklifimizi yapacağız” açıklamasının ardından bir araya gelen taraflar uzun pazarlıklar sonucunda anlaşmaya vardı. Kamerunlu 1 milyon Euro'ya “Tamam” dedi.

Es Es'te Webo tamam

Engin Bekdemir, Emre Güngör, Aytaç Öden, Dos Santos, Muarem Muarem, De Federico, Theofanis Gekas, Ben Khalifa.. Kadrosuna kattığı flaş isimlerle taraftarını heyecanlandıran Eskişehirspor, transferde bir bomba daha patlattı. Teknik direktör Michael Skibbe’nin çift forvetli sisteme geçmesinin ardından forvet için kaliteli bir isim daha arayan Kırmızı-Siyahlılar, bir süredir temas halinde olduğu Pierre Webo’yu sonunda ikna etmeyi başardı. Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra birçok Süper Lig ekibinin yanı sıra Katar takımlarından da teklifler alan Kamerunlu forvet, yıllık 1.4 milyon Euro garanti ücret istiyordu, kesinlikle indirime yanaşmıyordu.

Aradığını bulamayınca...

Beklediği rakamı bulamayan Webo, yumuşamak zorunda kaldı. Tam da bu sırada devreye giren Eskişehirspor Başkanı, 1 milyon Euro’ya golcü oyuncuyla anlaşma sağlandı. Kalan birkaç pürüzün ardından tarafların sözleşme imzalamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ