MENÜ

Bu da Shakhtar'ın şovu

Sadece eski oyuncusu Eduardo'yu kadrosuna katan Shakhtar, 3 oyuncuyu da altyapıdan A takıma aldı. Bu 4 oyuncu için takımın kaldığı otelde imza töreni düzenlendi

Bu da Shakhtar'ın şovu

Zengin sahibi Rinat Ahmedov sayesinde Shakhtar Donetsk her yaz transferde şov yapıyordu. Özellikle Brezilya’da parlayan isimleri yüksek ücretlerle kadrosuna katan Ukrayna ekibi, oluşturduğu güçlü kadrolarla ligde ve Avrupa’da fırtına gibi esiyordu.

Ancak ülkede yaşanan iç savaş, Shakhtar’a ağır bir darbe vurdu. Birçok oyuncusuyla yollarını ayırmak zorunda kalan Turuncu-Siyahlılar, yeni sezon öncesinde sadece 1 transfer yapabildi. Eski oyuncusu, 32 yaşındaki forvet Eduardo yeniden takıma kazandırıldı.

Bunun yanı sıra altyapıda parlayan savunmacı Mykola Matviienko, orta saha Maksym Malyshev ve golcü Sergiy Gryn, A takıma alındı. Bu 4 futbolcu için, takımın Kiev’de konakladığı Opera Otel’de imza töreni düzenlendi. Burada bir konuşma yapan Mircea Lucescu, “Eduardo’nun aramıza dönmesi nedeniyle mutluyum. Bize güç katacak. Genç oyuncular da son derece yetenekli. Tek ihtiyaçları tecrübe. Onlara inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ