MENÜ

Samsunspor, Murat Gürbüzerol ile anlaştı

Kırmızı-beyazlı ekip, Boluspor'dan forvet oyuncusu Murat Gürbüzerol ile 2 yılık sözleşme imzaladı.

Samsunspor, Murat Gürbüzerol ile anlaştı

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Boluspor’un golcü futbolcusu Murat Gürbüzerol’u renklerine bağladı. Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde 27 yaşındaki oyuncu, 2 yıllık mukaveleye imza attı.

Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh, törende yaptığı konuşmada, Murat’ın, ligin en tecrübeli oyuncularından olduğunu söyledi.

Forvet mevkisini Murat ile güçlendirdiklerini belirten Çoruh, "Murat’ın bize çok büyük yararı olacağına inanıyorum. Zaten o da ligi en iyi tanıyan oyuncuların başında geliyor. Takımın hedefe ulaşmasında önemli yararı bulunacaktır" dedi.

Murat Gürbüzerol ise Samsunpor’un uzun zamandır kendisini istediğini ifade ederek, "Beni çok isteyen bir takıma geldim. Bunun için çok mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte Samsunspor’u bir üst lige taşıyacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Takım, Erzurum’da kamp yapacak

Kırmızı-beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarının Samsun’daki bölümünü, bugünkü antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Ümit Özat yönetiminde kültür fizik ve taktik ağırlıklı çalışma yapan futbolcuların hırslı olduğu gözlendi. Antrenmana, üç günlük izni biten Ousmane N’Diaye de katıldı.

Samsunspor’un, yarın Erzurum’da kampa gireceği bildirildi. Karadeniz ekibinin 15 günlük kamp programında Göztepe, 1461 Trabzon, Azerbaycan’ın Zire İ.K ve Gürcistan’ın Kolkheti 1913 Poti takımları ile hazırlık maçı yapması bekleniyor.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ