MENÜ

Sivasspor'a tam not!

Transfer politikası, taraftarlar arasında tartışılan Sivasspor, önceki gün Fenerbahçe karşısında oynadığı oyunla tam not aldı, sezon öncesi herkese umut aşıladı.

Sivasspor'a tam not!

Erkan Kaş, Orhan Gülle, Yiğit İncedemir, Hakan Özmert, Setkus ve Beykan Şimşek gibi transferler nedeniyle kulübün yeni sezondaki politikasını yoğun şekilde eleştiren taraftarlar, Fenerbahçe maçında büyük bir sürprizle karşılaştı. Mevcut kadronun bu denli direnç göstereceğini kestiremeyen Yiğidolar, yapılacak olan birkaç takviyeyle birlikte yeni sezonda çıtayı yükseğe koydular. Özellikle Batuhan Karadeniz’in attığı 2 golle yıldızlaştığı karşılaşmada, hücum oyuncuların etkili görüntüsü taraftarlar kadar teknik direktör Sergen Yalçın’ı da memnun etti. Sivassporlular’dan tam not alan futbolcular da özgüven kazanarak Avrupa Ligi’ne gitme parolasını yeni dönemde de kullanacak.

‘3-4 transfer yapacağız’

Forvet, ön libero ve sol kanata oyuncu alma planları olduğunu açıklayan teknik direktör Sergen Yalçın, “Kafamızda planladığımız 3 oyuncu var. Görüşme aşamasındayız. Katarsak alternatifli kadro haline gelebiliriz” dedi. Süper Lig’deki 14 yabancı kuralının çok gereksiz olduğunu savunan Yalçın, “Çünkü 14 oyuncu almak çok ciddi bir bütçe istiyor. Hem federasyona hem oyunculara ödüyorsun. Bu çok zor. Bana göre kalitesiz yabancıların Türkiye’ye gelmesi için bir fırsat” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ