MENÜ

Sergen Yalçın: 2 ya da 3 yabancı oyuncu alacağız

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, transfer ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Sergen Yalçın: 2 ya da 3 yabancı oyuncu alacağız

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, oyuncularının istek ve arzusundan gayet memnun olduğunu ifade etti. İstedikleri bölge için oyuncu bulmakta zorlandıklarını ancak Hollanda kampında takıma 2-3 yabancı oyuncu katacaklarını söyledi.

Medicana Sivasspor kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla yeni sezon hazırlıklarının ilk etap çalışmalarını tamamladı. Kondisyon ve pas çalışan kırmızı-beyazlılar 3 günlük bayram izninin ardından 20 Temmuz'da yeniden toplanarak ikinci etap çalışmaları için Hollanda'ya gidecek. Sivasspor Amsterdam şehrinde 7 Ağustos'a kadar kamp yapacak.

"OYUNCULARIN İSTEK VE ARZUSUNDAN MEMNUNUM"

İlk etap çalışmalarını değerlendiren Sergen Yalçın şöyle dedi:

"Birinci etap için iyi bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Genelde günde çift antrenmanla hazırlandık. Bir tane hazırlık maçı oynadık ve iyi bir hazırlık kampı oldu. Oyuncuların istek ve arzusundan gayet memnunum. Bayram izni vereceğiz. Ondan sonra da ikinci etaba geçeceğiz. Tabi ki ikinci etapta 6 tane hazırlık maçı oynayacağız. Bunlar bizim için çok önemli, her geçen gün daha iyi duruma geleceğimizi düşünüyorum. Hollanda kampında eksik olduğumuz 2-3 bölgede yabancı oyuncularla görüşüyoruz. Takıma 2-3 tane daha yabancı oyuncu katabilirsek artık dönüşte kadromuzu tamamlayıp şekillendirmiş olacağız ve lige hazır bir şekilde başlayacağız."

"HOLLANDA KAMPINDA BİR ŞEYLER KATACAĞIZ"

İstedikleri bölgeye oyuncu bulmakta zorlandıklarını belirten Yalçın, şöyle devam etti:

"Görüştüğümüz oyuncular var. Yavaş yavaş sona geldiğimizi düşünüyoruz. Her an bir şeyler alabiliriz. Hollanda kampında takıma mutlaka bir şeyler katacağız." dedi. Yalçın, Musa Sinan Yılmazer ve Hakan Arslan ile birlikte 2-3 oyuncuyu Hollanda kampına götürmeyeceklerini ifade ederek, "Hollanda'ya gidecek yaklaşık 21 kişilik bir kadromuz var. 2-3 tane de katacağımız oyuncuyu düşünürsek 24 kişilik ideal bir kadroyu yapıp lige başlamayı düşünüyoruz."

"6 HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAĞIZ"


Teknik Direktör Yalçın, transferlerde geç kalınıp kalınmadığının sorulması üzerine de şunları söyledi:

"Geç kaldığımızı düşünmüyorum, çünkü burası bizim için iyi bir hazırlık etabı oldu. Aldığımız oyuncuların da kendi takımlarında boş durduğunu zannetmiyorum. Gelecek oyuncular başka takımın kamplarından gelecek. Onların da hazır olduğunu düşünüyorum. Bizim için hazırlık maçları çok önemli, 6 tane hazırlık maçı oynayacağız. Bu maçlarda göstereceğimiz performans bizim net olarak lige hazır olup olmadığımızı belirleyecek."

Haberin Devamı
YORUM YAZ