MENÜ

Son aday Dudu

Beşiktaş Yönetimi, Palmeiras'ta forma giyen 23 yaşındaki kanat oyuncusu Dudu'yu gündemine aldı.

Son aday Dudu

Siyah-beyazlılar hem sağ açık, hem de sol açık oynayan sambacı ile yakından ilgilenirken, Beşiktaş’a gelmek isteyen Ricardo Quaresma ismi de yöneticilerin iştahını kabarttı. Orta saha için bu iki isim üzerine yoğunlaşılırken, forvette Remy ile Lukaku arasında mekik dokunuyor.

Transferde stoper, sol açık ve forvet bölgelerine kilitlenen Beşiktaş Yönetimi tüm seçenekleri masaya yatırdı.

Menajerler orta saha için Palmeiras takımında forma giyen Brezilyalı Dudu’yu önerirken, 23 yaşındaki sambacı için İzleme Komitesi’nden gelecek raporu bekleyen yönetim, buna göre yol haritasını belirleyecek.

1.67 boyunda hem sağ, hem de sol kanat oynayabilen genç oyuncunun yanı sıra, Beşiktaş’ın eski yıldızı Ricardo Quaresma da tekrar gündeme geldi. Türkiye’de, Beşiktaş’tan başka takımda forma giymeyeceğini söyleyen Portekizli oyuncunun bonservisinin elinde olması ve taraftarın gönlünde taht kurması yöneticilerin iştahını kabarttı. Quaresma transferinin kombine ve forma satışlarını da arttıracağını düşünen Beşiktaş Yönetimi, kanatlar için Dudu ve Quaresma isimleri üzerinde yoğunlaştı.

Forvet transferini de bir an önce bitirmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, Chelsea’de oynayan Remy’nin yanı sıra Evertonlu Lukaku’yu da kiralamayı gündemine aldı. Bu oyuncunun çok pahalı olması nedeniyle sponsor arayışlarına giren siyah-beyazlılar, Remy’yi de bu formülle getirmeyi planlıyor.

Son karar Orman’ın

Öte yandan stoper transferinde Rhodolfo ile her konuda anlaşılmasına rağmen, Beşiktaş’ın eski göz ağrısı Aston Villalı Ron Vlaar’ın kararını beklediği ortaya çıktı. Rhodolfo ismine soğuk bakan Başkan Fikret Orman’ın, stoper konusunda son kararı vereceği bildirildi.

Kaynak: Milliyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ