MENÜ

Michael Skibbe: Anadolu kökenli kalıp...

Yeni sezon hazırlıklarına Kartepe'de devam eden Spor Toto Süper Lig takımlarından Eskişehirspor'un teknik direktörü Michael Skibbe, "Biz bir Anadolu takımı olarak Anadolu kökenli kalıp, yüksek seviyede futbol ortaya koyacağız" dedi.

Michael Skibbe: Anadolu kökenli kalıp...

Skibbe, düzenlediği basın toplantısında, yeni sezon için iyi performans gösterecek bir takım kurduklarını söyledi.

Alman teknik adam, "Son dönemlerin Avrupa'daki en iyi forvetlerinden birini alabildik. Gekas'la daha önce birlikte çalıştım. Onu insan ve oyuncu olarak iyi tanıyorum. 35 yaşında olmasına rağmen bize ofansif anlamda çok iyi katkılar sağlayacak. Biz sırf bir forvet almadık, Burak Yılmaz'dan sonra gol bölgesinde en tehlikeli oynayan bir forvet aldık" diye konuştu.

Yeni transfer Khalifa hakkında bilgi veren Skibbe, "Eskişehirspor olarak böyle büyük bir yeteneği almamızın sebebi, büyük bir sakatlık geçirdikten sonra bizde yeni başlangıç yapıp eski performansına geri dönmek istemesidir. Diğer bir transferimiz Matias Adrian Defederico küçük ve cılız bir futbolcuya benziyor ama onun için çok kıvrak ve teknik yüksek seviyede olan bir futbolcu. Junio Souza De Deus'u da renklerimize bağladık. Bonservis bedelsiz Brezilya'dan bize katıldı, önümüzdeki yıllarda gelişimi yüksek olacak" şeklinde konuştu.

Skibbe, takıma transfer olan oyuncuların performanslarına göre sözleşme imzaladığını belirterek "Biz bir Anadolu takımı olarak Anadolu kökenli kalıp, yüksek seviyede futbol ortaya koyacağız. Negatif sözleri bırakalım, geleceğe pozitif bakalım, hepimizi biliyorumki 50. yılımız bizi bekliyor. Eskişehirspor Süper Lig'in takımıdır ve burada kalması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ