MENÜ

Terraneo, Robin van Persie'yi almaya gitti

Fransa'ya uçtu, Kjaer geldi. Portekiz'e gitti, Nani, Abdoulaye Ba ve Fabiano, Fenerbahçe'ye imza attı. Giuliano Terraneo, dün sabah erken saatlerde bu kez İngiltere'nin başkenti Londra'nın yolunu tuttu.

Terraneo, Robin van Persie'yi almaya gitti

Hedef belli: Robin van Persie... Terraneo, bir süperstarı daha takıma kazandırmak için önce Manchester United’lı yöneticilerle ardından Hollandalı yıldızın menaceri Kees Vos ile görüşüp işi bitirecek.

Fenerbahçe’nin transfer sihirbazı Giuliano Terraneo yine işbaşında... Daha önce Fransa’ya gidip Simon Kjaer transferini bitiren, Portekiz yolculuğunda Abdoulaye Ba ve Fabiano’yu kiralayan, Manchester ve Lizbon ziyaretlerinin ardından ise Nani bombasını patlatan İtalyan sportif direktör, bir kez daha İngiltere’nin yolunu tuttu. Terraneo, dün sabah erken saatlerde Londra’ya gitti. Deneyimli futbol adamının buradan Manchester’a geçeceği öğrenildi. Giuliano Terraneo ilk olarak Manchester United yöneticileriyle görüşecek. Bu kez masada Robin van Persie’nin adı olacak. Terraneo, İngiliz ekibinin yetkilileriyle anlaşma sağladıktan sonra Hollandalı yıldızın menaceri Kees Vos ile bir araya gelecek. İtalyan sportif direktörün iki gün boyunca İngiltere’de kalması ve Robin van Persie ile birlikte ikinci süperstar transferini gerçekleştirmesi bekleniyor. Eğer Terraneo taraflarla her konunda anlaşma sağlayabilirse, tecrübeli forvetin hafta sonuna kadar İstanbul’a geleceği kaydedildi.

Menaceri M.United’la pazarlıkta!

Robin van Persie transferinde sadece Fenerbahçe’nin taraflarla anlaşması yeterli değil. Asıl büyük pazarlık, yıldız forvetin menaceri Vos ile Manchester United arasında yaşanıyor. Hollandalı menacer, başka hiçbir takımın oyuncusuna şu anda ödediği maaşı veremeyeceği görüşünde. Kees Vos bu nedenle Van Persie’nin 1 yıllık maaşının bir bölümü ile sadakat bonusunun bir bölümü olmak üzere 18 milyon Pound (75 milyon TL) talep etti. Taraflar arasında pazarlıklar sürüyor.

Harry Kane’e 40 milyon Pound!

Hollandalı yıldızı gözden çıkaran Manchester United, çoktan onun yerini doldurmak için arayışlara başladı. Daha önce Edinson Cavani ve Gonzalo Higuain gündeme gelmişti. Ancak Copa America’daki kötü performansının ardından Higuain’in gündemden düştüğü belirtildi. İngiliz basınına göre Kırmızı Şeytanlar, Tottenham’ın golcüsü Harry Kane için 40 milyon Pound’u (168 milyon TL) gözden çıkardı. Manchester’ın bu rakamı daha da yükseltebileceği belirtildi.

Amerika’dan Real Madrid iddiası

ESPN’in Amerika Birleşik Devletleri edisyonu, ilginç bir iddia ortaya attı. Buna göre İspanyol devi Real Madrid de Robin van Persie’nin peşine düştü. Rafa Benitez’in, Benzema’ya alternatif olarak 31 yaşındaki golcüyü istediği belirtildi. Alman basını ise Schalke’nin, Van Persie’nin durumunu araştırdığını ve önümüzdeki günlerde teklif yapabileceğini kaydetti. Ancak şu anda Hollandalı forvet için ciddi teklif yapan tek kulüp Fenerbahçe.

Haberin Devamı
YORUM YAZ