MENÜ

Onur Kıvrak: 2010-11'de hasreti bitirdik

Hollanda kampında basın toplantısı düzenleyen Onur Kıvrak, “Bu konuya girmeyeceğim ama şampiyonluk hasretini 2010-2011 senesinde sonlandırdık. İnşallah yeniden şampiyon oluruz. Tek hedefimiz bu” şeklinde konuştu.

Onur Kıvrak: 2010-11'de hasreti bitirdik

Geçtiğimiz sezon sakatlıklarla boğuşan ve 2 Ekim 2014’teki Legia Varşova maçında sakatlanarak 6 ay sahalardan uzak kalan Onur Kıvrak, Hollanda kampında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’nin Nani, Galatasaray’ın Lukas Podolski transferiyle güçlendiği hatırlatılan Onur Kıvrak, “Bu transferlerin ardından basında ‘O şampiyon olur, bu şampiyon olur’ deniyor. Geçmişte de böyle transferler oldu ama başarı gelmedi. Bizim oturmuş kadromuz var. Muhakkak takviye olacaktır. Bu sene de Trabzonspor’un hedefi şampiyonluk. Beni bu transferler korkutmuyor tam tersine hoşuma gidiyor. Öyle önemli oyuncularla oynamak güzel olacak” dedi.

Fenerbahçe’ye mesaj!

2010-2011 yılında şampiyon olduklarını iddia ederek, Fenerbahçe’ye gönderme yapan Onur Kıvrak, “Trabzonspor’a 19 yaşımda geldim şimdi 27 yaşımda oldum. Trabzonspor’da olmaktan gurur duyuyorum. Bir hasret var demeyeceğim, bu hasreti zamanında sonlandırdık. Bu konuya girmeyeceğim ama 2010-2011 senesinde şampiyon olduk” şeklinde konuştu.

Serhat Demirtaş-Serkan Hacıoğlu

Haberin Devamı
YORUM YAZ