MENÜ

Luis Nani: Gözlerime inanamadım

İstanbul'da muhteşem bir şekilde karşılanan Nani, yaşadıklarını yakın çevresine, “Havalimanında gözlerime inanamadım. Bunu ancak yaşayan anlar” sözleriyle anlattı.

Luis Nani: Gözlerime inanamadım

Fenerbahçe’nin yeni yıldızı Luis Nani, dün saat 12.30’da Topuk Yaylası Tesisleri’ne gitti. Burada futbolcular ve Pereira tarafından karşılanan Portekizli oyuncu, kısa sürede takımla kaynaştı. İlk olarak tesisleri gezen Nani, “Daha önce böyle bir tesis görmemiştim. Bunun keyfini çıkaracağım” dedi. Ancak yıldız futbolcunun asıl şaşkınlığı İstanbul’da yaşadığı ortaya çıktı. Portekizli oyuncu Türkiye macerasını yakın çevresine şu sözlerle anlattı:


Yeni Fenerbahçe'de Diego'ya yer yok
‘Gözlerdeki ışığı gördüm’

“Gelmeden önce, ‘Acaba taraftarlar beni karşılar mı?’, ‘Nasıl bir atmosfer beni bekliyor?’ diye merak ediyordum. Alana indikten sonra gözlerime inanamadım. Sanki Türkiye’ye bir dünya yıldızı gelmişti. İnsanlar bayraklarıyla bana doğru geldiler. Önce şok yaşadım. Sonra bu sevgi karşısında büyük mutluluk duydum. Arabaya binene kadar bana dokunmak isteyen taraftarların gözlerindeki ışığı gördüm. O anda ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anladım.”

‘Statta mest oldum’

“Bruno Alves ve Raul Meireles, milli takım kamplarında bana bunları anlatıyordu. Ancak ben böyle bir şeyin olabileceğine inanmıyordum. Yaşadıktan sonra ne kadar doğru şeyler söylediklerini anladım. İmza töreninde stadı dolduran taraftarlar da beni mest etti. O zaman şunu düşündüm, ben bu taraftara çok şey vermeliyim. Başkan Aziz Yıldırım’la da tanıştım. O da bana sıcak davrandı. Burada yaşadığım coşkuyu aileme de anlattım. Ancak buraya gelmeyen, benim yaşadıklarını yaşamayan bunları anlayamaz. Bana büyük bir sorumluluk yüklendi. Bunun için çok çalışmam gerek.”

Yusuf Dursun
Yeni Fenerbahçe'de Diego'ya yer yok

Haberin Devamı
YORUM YAZ