MENÜ

En baba transfer Sneijder

Yakında babalık sevinci yaşayacak olan Sneijder'in, 3 yıl daha Galatasaray'da kalması kesinleşti. Kampta imzaların atılacağı müjdesini futbol şube sorumlusu Cüneyt Tanman verdi.

En baba transfer Sneijder

Transfer döneminde şu ana kadar Bilal Kısa ve Lukas Podolski’yi kadrosuna katan Galatasaray’a en büyük müjde, Wesley Sneijder’den geldi. Futbol şube sorumlusu Cüneyt Tanman, Hollandalı futbolcunun 3 yıl daha Sarı-Kırmızılı formayı giyeceğini açıkladı. Sneijder’in kontratının Mayıs 2016’da biteceğini anımsatan Tanman, “Menaceriyle (Guido Albers) birkaç defa görüşüldü. Sneijder de gelince görüşeceğiz. Mevcut sözleşmesinin üzerine 2 yıllık anlaşmayı düşünüyoruz. Görüşmelerimiz genel olarak olumlu geçti” diye konuştu.

İkinci kampa gelecek

Tatiline İbiza’da devam eden Sneijder, diğer taraftan babalık heyecanı yaşıyor. Eşi Yolanthe Cabau’dan bebek bekleyen Hollandalı futbolcu, düzenli ve istikrarlı bir hayat istediği için yoluna İstanbul’da devam edecek. Tecrübeli oyuncu, Podolski’nin de gelişiyle Şampiyonlar Ligi’nde iyi iş çıkaracaklarını düşünüyor. Sneijder’in, Avusturya’da 20 Temmuz’da başlayacak ikinci kampa katılması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ