MENÜ

Sezer Özmen Mouscron Perwelz'de

Türkiye'deki kariyerini Samsunspor'da tamamlayan Sezer Özmen, Belçika 1. Lig ekiplerinden Royal Mouscron Perwelz takımıyla anlaşmaya vardı. Genç oyuncu Avrupa'ya gitmeden önce ilk röportajını Fanatik'e verdi...

Sezer Özmen Mouscron Perwelz'de

Batuhan Altıntaş'ın Hamburg'a, Enes Ünal'ın Manchester City'ye, Atınç Nukan'ın da Red Bull Leipzig'e gitmesinin ardından bir Türk futbolcu daha Avrupa semalarına uçuyor.

Geride kalan sezonu Samsunspor'da tamamlayan Sezer Özmen, Belçika 1. Lig ekiplerinden Royal Mouscron Perwelz ile anlaştı.

Beşiktaş altyapısında yetiştikten sonra Çaykur Rizespor'a transfer olan genç savunma oyuncusu transferi hakkında ilk açıklamasını FANATİK'e yaptı.

Daha önce Portekiz devi Sporting Lizbon'dan teklif aldığını fakat kulübü Samsunspor'un belirlediği bonservis ücreti nedeniyle gidemediğini belirten 24 yaşındaki oyuncu, "Takımımla 3 yıllık bir sözleşmem var. Prensip anlaşmasına vardık. Yarın da konsolosluk işlemlerim var hafta sonu Belçika'ya gideceğim sağlık kontrolünden sonra resmi imzalar atılacak" dedi.

'Avrupa'da Türk rüzgarını estireceğiz!'

Çocukluk hayali olan Avrupa'da oynama isteğini gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu belirten Sezer, "Daha önceki röportajlarımda da söylemiştim bütün çalışmalarım ve çabam Avrupa içindi. Çok şükür bu duyguyu yaşayacağım. Bir çok arkadaşım önemli kulüplerin yolunu tuttu. Bugün itibariyle de benim şansım döndü. Oraya gitmek ve tutunup başarı sergilemek daha da önemli. Avrupa'da Türk rüzgarını estireceğiz. Burada iddialı olmayı düşünüyorum. Hayalim Pique gibi olabilmek. Umarım onların seviyesine ulaşırım. Türkiye'nin yeni Pique'si olacağım ve Türk futbolcularla birlikte oynayacağım" dedi.

Ayşenur Afyon

Haberin Devamı
YORUM YAZ