MENÜ

Rhodolfo tamam, Güneş'ten de onay çıktı

Beşiktaş, Brezilyalı stoper için Gremio Kulübü ile maddi konularda anlaşma sağladı. 28 yaşındaki başarılı stoper siyah-beyazlıların teklifini kabul ederken, Teknik Direktör Şenol Güneş'in de bu transferi onayladığı aktarıldı.

Rhodolfo tamam, Güneş'ten de onay çıktı

Transferde rotasını stopere çeviren Beşiktaş Yönetimi, Gremio forması giyen Rhodolfo ile her konuda el sıkıştı. Menajerlerin ve avukatların sözleşmeyi detaylı biçimde incelemesinin ardından Brezilyalı oyuncudan ‘evet’ cevabı geldi. Teknik Direktör Şenol Güneş de 28 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun transferine onay verdi.

Dusko Tosic’i bedelsiz, Andreas Beck’i ise 1.7 milyon euro bonservisle alan siyah-beyazlılar, Rhodolfo için kesenin ağzını açtı. Fikret Orman başkanlığında toplanarak bu transferi masaya yatıracak olan yönetim kurulu, koşulların oluşması halinde başarılı oyuncuyu İstanbul’a getirerek sağlık kontrolünden geçirecek. Beşiktaş’ın, Rhodolfo’nun bonservisi için 3-4 milyon euroyu gözden çıkardığı ve transferin önünde ciddi bir engelin bulunmadığı kaydedildi.

Rhodolfo transferinin gerçekleşmemesi halinde ise stoper konusunda gözler yeniden Dinamo Moskova’da top koşturan Douglas’a çevrilecek ve deneyimli oyuncuyla anlaşma zemini aranacak. Siyah-beyazlılar ikinci stoper transferini ise Franco, Milosevic ve Ersan’dan birinin ayrılması halinde yapacak.

Bu arada Başkan Fikret Orman’ın stoperden hemen sonra golcü transferine yöneleceği öğrenildi. Siyah-beyazlı kulüpten sızan haberlere göre sezon başında Demba Ba’yı getiren Başkan Fikret Orman’ın yine yıldız bir golcünün transferiyle bizzat ilgilendiği ortaya çıktı.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ