MENÜ

Hedeflere Şenol Güneş onayı

Siyah-Beyazlılar'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Şenol Güneş, kulübün stoper transferi konusundaki hedefleri; Douglas ve Rhodolfo'ya yeşil ışık yaktı. Güneş, “Douglas, hava toplarında oldukça başarılı. Rhodolfo da ileri bölgeye doğru oyunu iyi kuruyor” diyerek yönetime onayı verdi.

Hedeflere Şenol Güneş onayı

Yeni sezon öncesinde kadrosuna kariyerli bir stoper kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda Dinamo Moskova’dan Douglas Teixeira ve Gremio’dan Luiz Rhodolfo’yu gündemine almıştı.

Özellikle Rusya Premier Lig temsilcisinde görev yapan Brezilya asıllı Hollandalı yıldız Douglas konusunda önemli gelişmeler kaydeden Kara Kartal’ın hedefindeki isimler konusunda teknik direktör Şenol Güneş’ten yorum geldi. Beşiktaşlı idarecilerden stoper transferiyle ilgili olarak görüş alışverişinde bulunan başarılı çalıştırıcının ilk olarak Hollandalı isim için, “Douglas, daha önce Hollanda Ligi’nde de görev almış bir oyuncu. Uzun boyu sebebiyle özellikle hava toplarındaki hakimiyeti konusunda oldukça başarılı. Ama geriye dönüşler konusunda biraz ağır kalıyor” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Listedeki bir diğer isim Rhodolfo hakkında da görüşlerini bildiren Güneş’in, “Kaliteli bir isim. Defans hattından ileriye doğru oyunu çok iyi kuruyor” diyerek 2 isme de yeşil ışık yaktığı bildirildi.

Transferler bu hafta netleşecek

Başarılı çalıştırıcının bu sözleri sonrasında temaslarını daha da hızlandıran yöneticiler; bu hafta içinde stoper transferine nokta koymayı planlıyor. Douglas konusunda Dinamo Moskova’yla anlaşmaya oldukça yaklaşan Siyah-Beyazlılar’ın Brezilyalı savunmacı Rhodolfo konusunda da kulübü Gremio’yla yaptığı görüşmelerde önemli aşama kaydettiği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ