MENÜ

Deniz Yılmaz'da çatlak tespit edildi

Trabzonspor'da sağ ayak başparmağında çatlak tespit edilen Deniz Yılmaz'ın 3-4 hafta dinlendirileceği açıklandı.

Deniz Yılmaz'da çatlak tespit edildi

Trabzonspor'da dünkü antrenmanda sakatlanan Deniz Yılmaz'ın ayak parmağında çatlak tespit edildi. Genç forvetin yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Trabzonspor'da Cardozo'nun sakatlığının ardından forvette bir şok da Deniz Yılmaz'dan geldi. Dün sabah yapılan antrenmanda girdiği ikili mücadelede ayağına darbe alan ve çalışmayı tamamlayamayan Deniz Yılmaz'ın yapılan kontrollerinde sağ ayak baş parmağında çatlak tespit edildi. Deniz'in tedavisine başlanırken bu oyuncunun en az 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Trabzonspor'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Dün yapılan sabah antrenmanında sağ ayağına darbe alan ve antrenmanı terk eden oyuncumuz Deniz Yılmaz'ın yapılan muayene ve tetkikleri sonucunda sağ ayak başparmak distalfalankx'ta çatlak tespit edilmiştir. Tedavi sürecine başlanılmış olup, 3 ila 4 hafta dinlendirilmesi planlanmıştır."

SABAH ANTRENMANI İPTAL EDİLDİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, bu sabah salonda yapılması planlanan antrenmanı iptal etti.

HAKAN'IN YERİNE GENÇ KALECİ

Trabzonspor'la ekonomik şartlarda anlaşamayan Hakan Arıkan'ın dün akşam kamptan ayrılmasının ardından Trabzonspor A2 takımında görev yapan genç kaleci Yavuz Aygün, bordo-mavililerin Hollanda kampına çağırıldı. Yavuz'un bugün kampa katılması bekleniyor.

Ömür AVCI-ARNHEIM/-DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ