MENÜ

'15 milyon Euro'ya da satmayın'

Atletico Madrid'in radarında bulunan Gökhan Töre'nin gidişine, Şenol Güneş'ten onay çıkmadı. İkinci başkan Ahmet Nur Çebi'yle bu oyuncu konusunda görüşen deneyimli teknik adam, “Değil 12 milyon, 15 milyon Euro da verseler onu satmayalım. Gökhan, benim joker oyuncum olacak” dedi.

'15 milyon Euro'ya da satmayın'

Siyah-Beyazlılar’da geçen sezon sergilediği etkili futbolla İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid’in radarına giren Gökhan Töre’nin transferine, teknik direktör Şenol Güneş’ten vize çıkmadı.

23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için 9 milyon Euro’dan başladığı teklifini son olarak 12 milyon Euro’ya çıkaran Kırmızı-Beyazlılar’a olumsuz cevap verilmesi gerektiğini söyleyen Güneş’in, bu düşüncesini Beşiktaş ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi’ye ilettiği ortaya çıktı. 63 yaşındaki teknik adamın bu oyuncuyla ilgili olarak, “Değil 12 milyon Euro, 15 milyon Euro da verseler onu satmayalım. Gökhan Töre, yeni sezonda benim joker oyuncum olacak. Sadece sağ açıkta değil, onu sahada serbest olarak da oynatmayı planlıyorum. Bir karşılaşma içinde birden fazla pozisyonda görevlendirmeyi düşünüyorum” dediği bildirildi.

Değerini katladı

Kara Kartal’da geçen sezon 43 mücadeleye çıkan Gökhan Töre, takımına 9 gol ve 9 asistlik performans sergilemişti. Avrupa’nın birçok ekibini peşine takan 23 yaşındaki futbolcu, sezonun bitmesiyle beraber değerini 10 milyon Euro’dan 12 milyon Euro’ya yükseltmişti.

Orhan Yıldırım

Korkunç iddia!

Haberin Devamı
YORUM YAZ