MENÜ

Van Persie bitmek üzere

2014 Dünya Kupası'nda İspanya'ya attığı uçarak kafa golünden sonra adı “Uçan Hollandalı”ya çıkan M.United'lı yıldızın 7 milyon Euro'luk yıllık ücret talebinde indirim sağlandı. F.Bahçe'nin, 4-5 milyon Euro civarında bir rakama transferi gerçekleştireceği belirtiliyor.

Van Persie bitmek üzere

Fenerbahçe'de Nani transferinden sonra Van Persie işi de bitmek üzere...

“Uçan Hollandalı” ile artık son aşamaya gelen sarı lacivertlilerin bu akşam transferi açıklamaları bekleniyor. Transferde kalan tek pürüz Van Persie’nin alacağı yıllık ücret. Son tekliflerini yapan sarı lacivertliler bu akşam olumlu bir sonuç alırlarsa transferi tamamlamak istiyorlar.

Yıllık 7 milyon Euro isteyen Hollandalı yıldızın bu ücretini aşağıya çekmeyi başaran sarı lacivertlilerin 4 milyon Euro önerdikleri, transferin bu rakam veya biraz üstüne biteceği ifade ediliyor.

HOOIJDONK VE KUYT ETKİLİ OLDU


Van Persie’yi yarın İstanbul’a getirmeyi planlayan Fenerbahçe yönetimi, böylece çok önemli bir ismi daha kadrosuna katmış olacak. Hollandalı golcü, Türk halkına olan yakınlığı ve Türk dostu olması ile biliniyor.

Fenerbahçe’nin eski yıldızı van Hooijdonk ve Kuyt’ın da çok yakın dostu olan Van Persie’nin Türkiye’de oynayan milli takım arkadaşlarından aldığı olumlu bilgilerin de transferinde etkili olduğu belirtiliyor Van Persie çok yüksek bir ihtimalle bu akşam geç saatlere doğru açıklanacak.

FORMA VE KOMBİNE SATIŞI PATLAYACAK

Nani'nin gelişi ile kombine satışları patlayan sarı lacivertliler 9 Temmuz’da yapacakları forma tanıtımı öncesi Van Persie’yi de açıklayarak çok büyük bir maddi gelir elde etmeyi hedefliyor. Forma satışının yanı sıra kombine kart satışlarında da patlama olması bekleniyor.

‘O PARAYI VERECEK TEK KULÜP F.BAHÇE’


İngiltere basını da Persie’nin F.Bahçe’ye transfer olduğuna geniş yer verdi. Nani transferinden dolayı M. United ile sıcak ilişkiler kuran sarı lacivertlilerin bu transferi bitirdiği ve bonservis konusunda İngiliz ekibiyle anlaştığı belirtildi.

YENİ OLUŞUM NEDENİYLE


İngilizler bu transferin yaklaşık 7 milyon Euro gibi bir rakamla sona erdiğinin altını çizerken, United’ın en çok kazananları arasında yer alan Persie’nin sarı lacivertlilerden 5 milyon Euro kazanacağını ileri sürdü. İngiliz gazeteciler, Manchester United’ın yeni bir oluşum için yüksek ücretli futbolcularla yolları ayırmayı istediğini, F.bahçe’nin Hollandalı yıldıza istediği ücreti verebilecek tek kulüp olduğunu söylediler.


2 YIL ÜST ÜSTE İNGİLTERE KRALI OLDU

Robin van Persie, 2014-2015 sezonunda İngiltere Premier Ligi’nde 27 maça çıktı. Ancak Hollandalı, 28 Şubat-24 Mayıs tarihleri arasında sadece 1 maçta 90 dakikada forma giyebildi. Ayak bileğinden sakatlanan Van Persie, ligde son 12 maçın 7’sinde kadroya giremedi, 2’sinde kulübede bekledi. Persie 2011-12 sezonunda Arsenal’de 28, ve 2012-13 sezonunda Manchester United’ta 26 golle İngiltere Premier Ligi gol kralı olmayı başardı.

BAYAN VAN PERSİE GELDİ, GÖRDÜ VE ONAYLADI


Fenerbahçe’nin gündemindeki Robin van Persie’nin transferinin bittiği iddia edilirken golcü futbolcu ile ilgili haberler, ülkesi Hollanda ve forma giydiği İngiltere’de de heyecan yarattı. Hollanda basını bu transferin Fenerbahçe’nin eski yıldızı Dirk Kuyt sayesinde bitirildiğini yazdı.

REKOR...

İngiliz The Guardian Gazetesi, Robin van Persie’nin eşinin, geçen haftayı İstanbul’da geçirmesinin transferin önününü açtığını yazdı.

Persie transferiyle F.Bahçe’nin kulüp rekoru kıracağına dikkat çeken Hollanda basını ise, 4 yıllık sözleşme önerilen golcü futbolcunun Hooijdonk ve Kuyt gibi milyonlarca Euro kazanacağını belirtti.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ