MENÜ

Timsah Marco Matias

Nacional'de 17 gol atarak Portekiz Ligi'nde tozu dumana katan Marco Matias, Bursa'nın gündeminden düşmüyor. Kulübü en son 2.2 milyon Euro'ya kadar indi, Yeşil-Beyazlılar da tüm imkanları seferber etti. Transfer her an mutlu sonla bitebilir.

Timsah Marco Matias

Bursaspor’da transfer çalışmaları son sürat sürüyor. Yeşil-Beyazlılar’da her yol ise Marco Matias’a çıkıyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın kesin olarak takımında görmek istediği 26 yaşındaki Portekizli yıldız için temaslar hızlandı. Başkan Recep Bölükbaşı’nın bizzat Portekiz’e gidip futbolcunun kulübü Nacional’la yaptığı görüşmelerin detaylarına FANATİK ulaştı. Geçen sezon Portekiz Ligi’nde 17 gol birden atarak tüm dikkatleri üzerine çeken 26 yaşındaki hücum oyuncusu için Nacional 2.5 milyon Euro bonservis bedeli istedi. Ancak bu rakam Bursa’nın bütçesini aştı. Yöneticilerle kıran kırana bir pazarlık yapan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise fiyatı ancak 2.2 milyon Euro’ya çekebildi. Bu rakam bile Bursa Yönetimi için pahalı. Transferde geri adım atan Bursa’nın şartları zorladığı ve transferi bitirebilmek adına destek arayışında olduğu öğrenildi.

Ukra önerildi

Bursaspor bu transfer için elini çabuk tutmak zorunda. Çünkü Timsah’ın çok istediği oyuncuya istenen rakamı veren bir İngiltere 2. Lig takımı olduğu, ancak oyuncunun buna sıcak bakmadığı belirtiliyor. Bu arada Rio Ave forması giyen bir diğer kanat oyuncusu Ukra’nın da Bursaspor’a önerildiği, ancak şimdilik bu seçeneğin askıda olduğu gelen haberler arasında.

Bonus Yakup, Bursaspor’da

Her sezon çalıştığı takımlarda altliglerden kadrosuna bir oyuncu kazandıran teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın son gözdesi Yakup Alkan oldu. Türkiye Kupası’nda son 16’ya çıkarak tüm Türkiye’nin dikkatini çeken, sonrasında ise 3. Lig’de şampiyon olarak 2. Lig’e yükselen Tuzlaspor’un 18 gollü forvetiyle anlaşmaya varıldı. 23 yaşındaki futbolcunun, özel olarak Sağlam’ın talebiyle alındığı ve önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Almanlar, Batuhan’ı konuşuyor

Bursaspor’da sözleşmesini uzatmadığı için 1 yıl kadro dışı kaldıktan sonra Hamburg’a transfer olan genç forvet Batuhan Altıntaş, Almanlar’ın gözdesi oldu. 19 yaşındaki futbolcu, önceki gün Almanya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden BİLD’in manşetindeydi. Haberde, kısa sürede idmanlarda kendisini göstermeye başlayan oyuncunun yeni sezonda sıkça şans bulacağı belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ