MENÜ

Samuel Eto'o için imza töreni düzenlenecek

Antalyaspor, dünyaca ünlü yıldız Eto'o için bugün Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda imza töreni düzenleyecek. Binlerce taraftar, süperstar için tribünlerdeki yerini alacak.

Samuel Eto'o için imza töreni düzenlenecek

Antalyaspor, daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray’la da ismi anılan kariyeri başarılarla dolu 34 yaşındaki Kamerunlu forvet Samuel Eto’o ile kadrosunu güçlendirmişti. Kırmızı-Beyazlılar’ın Başkanı Gültekin Gencer tarafından 25 Haziran’da özel uçak ile Milano’dan Antalya’ya getirilen Eto’o, üç gün kentte kaldıktan sonra babasının rahatsızlığı nedeniyle Antalya’dan ayrılmıştı. Antalyaspor kulübü yıldız transfer Samuel Eto’o için bugün saat 16.00’da Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda imza töreni düzenleyecek.

Yıllık 3 milyon Euro

Son olarak Sampdoria forması giyen Eto’o; Real Madrid, Inter, Chelsea gibi takımlarda büyük başarılar yaşamıştı. Kamerunlu santrfor, kariyerindeki en parlak dönemini ise 2004-2009 sezonları arasında Barcelona’da geçirmişti. Yıldız oyuncu yıllık 3 milyon Euro’dan Antalyaspor’a üç yıllık imza atacak.

Ronaldinho gelmiyor!

Kırmızı-Beyazlılar’ın kadrosuna katmak için yoğun mesai harcadığı bir diğer dünyaca ünlü yıldız Ronaldinho’da ise pürüz var. Yıldız futbolcunun bitmeyen isteklerinden usanan yönetimin transferi şimdilik askıda tuttuğu, önümüzdeki günlerde yapılacak görüşmelerin ardından yeni bir yol haritası belirleneceği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ