MENÜ

Şamil Çinaz: Hedeflerimize ulaşmak istiyoruz

Bursasporlu futbolcu Şamil Çinaz, "Yeni stadımızın getireceği dinamizm ve pozitif havayla güzel bir sezon geçirip, hedeflerimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

Şamil Çinaz: Hedeflerimize ulaşmak istiyoruz

Bursasporlu futbolculardan Şamil Çinaz, sezona iyi bir başlangıç yaparak, yeni stadın getireceği dinamizm ve pozitif havayla güzel bir sezon geçirip, hedeflerine ulaşmak istediklerini bildirdi.

Sezon hazırlıklarının ilk bölümünü Bursa’da sürdüren yeşil-beyazlılarda, futbolculardan Şamil Çinaz ve Bekir Yılmaz, kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla değerlendirmelerde bulundu. Takımda rekabetin geçen sezondan daha üst düzeyde olacağını ve bunun hem bireysel olarak hem de takıma olumlu yansıyacağını belirten Şamil, "Yeni stadımızın getireceği dinamizm ve pozitif havayla güzel bir sezon geçirip, hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Geçtiğimiz sezon farklı mevkilerde görev aldım fakat zorlandığımı söyleyemem. Hem stoper hem de ön libero oynayabilecek bir oyuncuyum. Bu sezon ne getirir bilemeyiz. Hocamız bana nerede görev verirse orada elimden gelenin en iyisini yapacağım" ifadelerini kullandı.

Bekir Yılmaz: Bursaspor çok büyük bir kulüp


Bekir Yılmaz ise yeni sezonda daha iyi bir Bursaspor izlettireceklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Bursaspor Kulübü’nün hedefi, her sezon bir önceki sezondan daha yükseğe çıkabilmek, kendini biraz daha yukarıya atabilmektir. Yeni gelen arkadaşlarımızın, gidenlerin yerini dolduracağına eminim. Sonuçta burası çok büyük bir kulüp, bu büyüklüğe göre oyuncular transfer ediliyor."

Sağlık kontrolleri sürüyor

Bursaspor’da Şamil Çinaz, Bekir Yılmaz, Harun Tekin, Ertuğrul Ersoy, Süheyl Çetin, Aydın Karabulut, Ozan İpek ve Furkan Soyalp, Acıbadem Bursa Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Kan tetkikleri yapılan bu oyuncular, ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. İşlemler, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik rutin kontrollerle tamamlandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ