MENÜ

Niasse çok yakında!

Yıldız isteyen taraftarın tepkisinden çekinen yönetim, Podolski'ye imzayı attırarak Niasse transferinin önünü açtı. Senegalli oyuncuyla her konuda anlaşıldı, kulübü Lokomotiv'le de el sıkışılması artık an meselesi...

Niasse çok yakında!

Geçtiğimiz sezonu çifte kupayla kapatan Galatasaray’da, daha önce Akhisar’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencisi olan Oumar Niasse gündeme gelmişti. 25 yaşındaki forvet oyuncusuyla Sarı-Kırmızılı yöneticilerin her konuda anlaştığı ve kulübü Rus ekibi Lokomotiv Moskova ile de masaya oturulduğu bildirilmişti. Bu transferde olumlu bir yol kateden Cim Bom’un, Lukas Podolski’nin alınmasıyla birlikte Niasse’ı da yakında açıklayacağı öğrenildi. Çünkü yıldız transferi bekleyen taraftarlar, Niasse ismini duyunca buna tepki göstermiş ve doğal olarak da yönetim, görüşmeleri kapalı kapılar ardından devam etme kararı almıştı.

2.5 milyon Euro


Hamzaoğlu’nun ısrarla istediği Senegalli futbolcunun da, Aslan’da oynamayı dört gözle beklediği konuşuluyor. Bu oyuncu için Galatasaray’ın kasasından bonservis bedeli olarak yaklaşık 2.5 milyon Euro (7.482.250 TL) çıkacağı belirtildi. Niasse, geçen sezon Rusya’da 18 maça çıkmış, 5 gol atıp, 2 de asist yapmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ