MENÜ

Herkese şans verecek

Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, Avrusturya'dan beklentilerini yazdı... Geçtiğimiz sezon da hazırlık için Windischgarsten kasabasını seçen Cim Bom'u, burada 36 derece sıcaklık karşıladı. Hamza hocanın bu kamptaki ilk düşüncesi ise herkese şans verip, oyuncularının durumunu görmek olacak.

Herkese şans verecek

Yeni sezon ilk hazırlık kampını Avusturya’da geçirecek olan Galatasaray, dün Windischgarsten kasabasına geldi. Geçtiğimiz sezon da hazırlık kampı için bu bölgeyi tercih eden Sarı-Kırmızılı takım, milli takımlarda olduğu için sezonu geç kapatan oyuncularından yoksun olarak Avusturya’ya geldi. İstanbul’un sıcak ikliminden kaçmak için Windischgarsten’e gelen ve burada Dilly isimli otelde kalacak Cim Bom’u burada 36 derece gibi bunaltıcı bir hava karşıladı. Önümüzdeki günlerin daha serin ve yağışlı geçmesi beklenirken antrenmanların oyuncuları zorlayacağı kesin.

Fazla zamanları yok

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak başka takımlarda tamamlayan oyuncularının hepsini ilk kamp etabına getiren Hamza Hamzaoğlu bu süreçte genç oyuncular dahil herkese şans verecek. Aslan ilk hazırlık maçını 11 Temmuz’da Çek ekibi Jihlava ile ikincisini 14 Temmuz’da Avusturya’nın SV Ried takımıyla yapacak. Elindeki malzemeyi en iyi şekilde değerlendirmek isteyen başarılı çalıştırıcı, hem daha sağlıklı bir karar verebilecek hem de oyuncularının piyasa değerinin düşmesini engellemiş olacak. Milli oyuncularının 10 Temmuz’da çalışmalara katılacağı göz önüne alınırsa kiralık ve genç oyuncuların kendilerini gösterebilmeleri için fazla zamanı olduğu söylenemez.

Metin Karabaş

Galatasaray'ın Avusturya kamp kadrosu
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun belirlediği kamp kadrosunda şu isimler yer aldı: Eray İşcan, Alperen Uysal, İsmail Çipe, Alex Telles, Koray Günter, Dany Nounkeu, Yavuzhan Keleşoğlu, Emre Can Coşkun, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal, Hamit Altıntop, Bilal Kısa, Furkan Özçal, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Umut Gündoğan, Sinan Gümüş, Sercan Yıldırım, Berk İsmail Ünsal.

Haberin Devamı
YORUM YAZ