MENÜ

Emenike kamptan ayrıldı

Fenerbahçe'nin Nijeryalı forveti Emmanuel Emenike, transfer görüşmeleri yapmak için Topuk Yaylası kampından ayrıldı.

Emenike kamptan ayrıldı

Yıldız oyuncuları kadrosuna katan Fenerbahçe'de kimlerin ayrılacağı tartışma konusu olurken ilk haber Emmanuel Emenike'den geldi.

Nijeryalı oyuncu transfer görüşmeleri için Topuk Yaylası kampından ayrıldı.

Karabük-Fenerbahçe-Spartak-Fenerbahçe hattı

2010/2011 sezonu sonu Karabükspor'dan Fenerbahçe'ye 9 milyon euroya transfer olan Emenike, daha sonra 3 Temmuz sürecinde 10 milyon euroya Spartak Moskova'ya gitmiş, şampiyonlukla tamamlanan 2013/2014 sezonu öncesinde ise 13 milyon euroluk bonservis bedeliyle yeniden Fenerbahçe'ye dönmüştü.

Geçtiğimiz yıl ligde sadece 4 gol atarak kötü bir sezon geçiren 28 yaşındaki Nijeryalı, Kadıköy'deki Beşiktaş derbisinde taraftarın protestosuna karşılık formasını çıkararak sahayı terk etmek istemiş ancak teknik heyetin ısrarlarıyla oyuna devam etmişti.

Kiralandı iddiası

Teknik direktör Pereira'nın, Emmanuel Emenike'yi yeni sezonda kadroda düşünmediğini kendisine ilettiği bunun üzerine Nijeryalı yıldızın kampı terk ettiği ileri sürüldü. Forvet oyuncusu için bir Arap takımının teklifte bulunduğu ancak tarafların bonservis pazarlığında anlaşamadığı ifade edildi.

Daha sonra kiralama formülü için görüşen tarafların yıllık 3.5 milyon Euro karşılığında anlaşma sağladığı ileri sürüldü. Fenerbahçe'nin 1 yıllık kiralama bedeli olarak 3.5 milyon Euro'yu kabul ettiği bildiriliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ