MENÜ

Bruma için görüşmeler sürüyor!

Aslan'da bir türlü beklenen patlamayı yapamayan Portekizli oyuncuya Sporting'in ardından Real Sociedad talip oldu. Galatasaray 8 milyon Euro istedi, İspanyollar ise 2 milyon Euro'luk kiralama bedeli teklif etti. Görüşmeler sürüyor...

Bruma için görüşmeler sürüyor!

Galatasaray’a büyük umutlarla alınan ancak bir türlü kendisinden beklenen patlamayı yapamayan Bruma’nın kulüpteki geleceği büyük bir soru işareti haline gelmiş durumda. Sarı-Kırmızılılar’ın Avusturya’daki kamp kadrosunda yer almayan Portekizli kanat oyuncusunun menacerinin, genç yıldız adayına takım aradığı konuşuluyor. Bruma’ya ülkesinin önde gelen takımlarından Sporting Lizbon’un yanı sıra son talibin de, İspanya’dan geldiği öğrenildi. 20 yaşındaki oyuncuyu teknik direktörlüğünü Manchester United’ın eski hocası David Moyes’un yaptığı Real Sociedad’ın ısrarla istediği bildirildi.

Görüşmeler sürüyor

Bu konuda oldukça ciddi olan Sociedad’ın yöneticilerinin, bir iki gün içinde transferde mutlu sona ulaşmayı hedefledikleri vurgulandı. Galatasaray’ın, Bruma’yı bonservisiyle vermeyi planladığı ve 8 milyon Euro’luk (23.943.200 TL) bir bonservis bedeli belirlediği, İspanyollar’ın ise 2 milyon Euro (5.985.800 TL) kiralama bedeli önerdiği ifade edildi. Taraflar, ortak bir noktada buluşmak için görüşmeleri sürdürüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ