MENÜ

Boateng Galatasaray'a göz kırptı!

Felipe Melo'nun ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Galatasaray'ın listesindeki Ganalı futbolcu Boateng, sosyal paylaşım sitesinden Podolski'nin hem Sarı-Kırmızılı fotoğrafını beğendi hem de karşılamayı takipçileriyle paylaştı.

Boateng Galatasaray'a göz kırptı!

İngiliz ekibi Arsenal’den Lukas Podolski’yi kadrosuna katarak transferdeki suskunluğunu bozan Galatasaray, yıldız akınına devam etmek konusunda son derece kararlı... Podolski’nin ardından bir büyük ismi daha transfer etmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, takımdan ayrılma ihtimali bulunan Felipe Melo’nun boşluğunu doldurmak için harekete geçti. Gündemdeki ismin ise Schalke 04’le bağlarını koparmaya hazırlanan Kevin Prince Boateng olduğu bildirildi. İtalya’dan Milan’ın da talip olduğu Ganalı futbolcu ise, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı ikinci hamle ile Aslan’a sıcak baktığını açıkça ortaya koydu.

Girişimler hızlanacak


Daha önce Twitter hesabından Galatasaray resmi hesabını takibe alan Ganalı futbolcu, bu kez hem Podolski’nin Sarı-Kırmızılı formayla Instagram’da bulunan fotoğrafını beğendi, hem de Galatasaray taraftarının yaptığı karşılamayı paylaşayan Alman yıldızın ‘tweet’ini ‘retweet’ yaptı. Bu hareketiyle adeta Sarı-Kırmızılı yönetime, ‘beni alın’ mesajını veren 28 yaşındaki futbolcuya taraftarlar da sosyal medyada büyük ilgi gösterdi. Alınan bilgiye göre Melo’nun takımdan ayrılması halinde Boateng için girişimler hızlanacak.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ