MENÜ

Beşiktaş'ın haftası

Siyah-Beyazlılar, transferde yıldızları peş peşe açıklamak için geri sayıma geçti. Yönetim; stoper hattı için Douglas; forvet bölgesi için Aboubakar ya da Remy; sol açık için de Dzsudzsak isimlerini bu hafta içerisinde resmen açıklamayı planlıyor

Beşiktaş'ın haftası

Öncesinde kadrosunu Dusko Tosic ve Andreas Beck’le güçlendirerek sol bek ve sağ bek hattını sağlama alan Siyah-Beyazlılar; stoper, forvet ve sol açık transferleri konusunda gaza bastı. Demba Ba’yı 13 milyon Euro’ya Shangai Shenhua’ya, Atınç Nukan’ı da 5 milyon Euro’ya Leipzig’e göndererek kasasını dolduran yönetimin, ilk olarak stoper konusunu bitirmekte kararlı olduğu öğrenildi. Bu doğrultuda geçen hafta Rusya’ya giden Başkan Fikret Orman’ın Dinamo Moskova’lı Douglas Franco Teixeira’nın transferi konusunda büyük aşama kaydettiği bildirildi. 27 yaşındaki futbolcuyu Beşiktaş’ta oynama konusunda ikna eden Orman’ın; Dinamo’yla yaptığı pazarlıkları sürdürdüğü ve tarafların 2 milyon Euro’ya el sıkışmaya yakın olduğu ifade edildi.

Forvete çifte aday

Demba Ba’nın yerini en az onun kadar kaliteli bir isimle doldurmak için yoğun çaba sarf eden Siyah- Beyazlılar, bu doğrultuda; Porto’lu Vincent Aboubakar ile Chelsea’li Loic Remy için girişimlerini sürdürüyor. Bu hafta içerisinde bu iki isimden birine imza attırmayı hedefleyen Beşiktaşlı idarecilerin; ilk olarak Aboubakar için kulübü Porto’ya yaptığı teklifin sonuçlanmasını beklediği açıklandı. İngiliz ekibi Chelsea’nin Fransız golcüsü Remy konusunda ise Başkan Fikret Orman’ın, bu hafta Londra’ya gidip Maviler’in yönetimiyle pazarlık masasına oturacağı konuşuluyor.

Sol açığa Dzsudzsak


Uzun süre Ukrayna ekibi Dnipro’yla yollarını ayıran Yevhen Konoplyanka’yı kadrosuna kazandırmak için yoğun çaba sarf eden ancak genç yıldızı Sevilla’ya kaptıran Siyah-Beyazlılar’ın, sol açık transferi için de hedefini belirlediği ortaya çıktı. Teknik direktör Şenol Güneş’in; “Gökhan, Olcay ve Kerim bu bölgede oynuyor. Ancak hiçbiri tam bu bölgenin ismi değil. Bundan dolayı sol açığa yeni bir isim kazandırmamız gerekiyor” sözleri sonrasında harekete geçen yönetim; Dinamo Moskova’lı Balazs Dzsudzsak’a gözünü dikti. Bu kulübün UEFA tarafından uluslararası kupalara katılmama cezası bulunması sebebiyle Moskova’dan ayrılmak isteyen Macar futbolcu için çalışmalara başlayan yönetimin; Douglas’la beraber Dinamo Moskova’yla bu isim konusunda da temaslarını sürdürdüğü öğrenildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ