MENÜ

Nani, İstanbul'da! İşte ilk açıklaması...

Fenerbahçe'nin flaş transferi Luis Nani, İstanbul'a ayak bastı.

Nani, İstanbul'da! İşte ilk açıklaması...



Fenerbahçe'nin yıldız transferi Luis Nani'yi taşıyan uçak İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na indi. Yıldız oyuncuyu karşılamak için yaklaşık 1000 kadar Sarı-Lacivertli taraftar havalimanına akın etti. Nani'nin İstanbul'a ulaşmasına dakikalar kala havalimanında coşku gittikçe arttı. Güvenlik güçlerinin oluşturduğu barikatları aşan coşkulu taraftarlar havalimanının çıkış kapısına ulaştılar ve beklemeye burada başladılar.

Kısa süreli gerginlik

Güvenlik bariyerlerini aşarak havalimanı çıkış kapısına ulaşan taraftardan bir kısmı kapının üstüne çıkınca, güvenlik görevlileri taraftara müdahale etmek isteyince güvenlik ile taraftarlar arasında ksıa süreli gerginlik yaşandı. Olay daha fazla büyümeden ortalık sakinleşti.

'Benim için bir fırsat'

Türkiye'ye geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Portekizli yıldız Nani, “Gerçekten çok mutluyum şu anda. Fenerbahçe’yi kariyerimde yeni bir fırsat olarak görüyorum. Kendimi gösterebilme fırsatı olarak görüyorum. Burada başarılı olmak istiyorum. Buraya benim için gelen taraftarları gördüm ve gerçekten çok mutlu oldum. Bu taraftarlar önünde futbolumu gösterebilmek istiyorum. Her zaman elimden gelenin en iyisini yapacağım, umarım her şey çok güzel olur” dedi.

'Ailemin arasında gibiyim'

Fenerbahçe’yi tanıdığını ifade eden Luis Nani, şunları söyledi: “Fenerbahçe her zaman bildiğim bir takım oldu. Fenerbahçe, yüksek seviyeleri hedeflemiş bir takımdır. Bruno Alves gibi, Raul Mireles gibi milli takımdan tanıdığım oyuncularla birlikte oynayacağım. Onlarla beraber oynayacak olmak gerçekten benim için çok güzel bir duygu çünkü kendimi ailemin arasında gibi hissedeceğim. Hatta şimdiden böyle hissetmeye başladığımı söyleyebilirim.

'Başarılara beraber yürüyeceğiz'

"Umarım takım arkadaşlarımla da hızlı bir uyum yakalarız. Umarım her şey yolunda gider. Fenerbahçe her zaman şampiyonlukları ve başarıları hedeflemiş bir takımdır. Bu başarılara beraber yürümeyi hedefliyoruz.”

Daha sonra Havalimanı kapısında bekleyen taraftarla buluşan Nani, büyük şaşkınlık yaşadı. Nani, kalabalıktan dolayı kendisini bekleyen araca güçlükle binebildi. Portekizli yıldızın araca binişi sırasında bazı taraftarlar aracın üstüne çıktı. Güvenlikler bazı taraftarlara müdahale etmek zorunda kaldı.





Nani yarın bir dizi sağlık kontrolünden geçecek ve kulübü Manchester United'la görüşmeler devam edecek.



Yarın sözleşme imzalayacak

Beraberindekilerle birlikte havalimanından ayrılar Nani Kadıköy civarında bir otele yerleşti. Sabah erken saatlerde sağlık kontrolünden geçirilecek olan Portekizli yıldız için akşam saatlerinde resmi imza töreni düzenlenecek.

Nani'nin sağlık raporlarının yetişmesi durumunda imza töreninin 17.00'de düzenlenmesi bekleniyor. En geç 18.00'e kadar Portekizli süperstarın çubuklu formayı sırtına geçireceği ifade ediliyor.

Transferde bu kadar seri hareket edilmesinin nedeni ise teknik direktör Vitor Pereira'nın talepleri. Portekizli hocanın tüm transferlerin Topuk Yaylası'ndaki çalışmalara yetişmesini ısrarla istediği bildirildi.

Nani'nin Topuk Yaylası'ndaki çalışmalara ne zaman katılacağı ise henüz bilinmiyor.

Ayşenur Afyon

Haberin Devamı
YORUM YAZ