MENÜ

Nani geliyor Nani!

Fenerbahçe tarihinin en büyük transferlerinden biri olan Portekizli yıldız, bu akşam Sabiha Gökçen'e inecek, taraftarlar da havalimanına akın edecek. Yarın ise soluğu Şükrü Saracoğlu Stadı'nda alacak 28 yaşındaki futbolcuya, görkemli bir imza töreni düzenlenecek. Tecrübeli oyuncu ardından da takımının kampına katılacak.

Nani geliyor Nani!

Önümüzdeki sezon Türkiye'de kupalar kazanmak, Avrupa'da ise adından sıkça söz ettirmek isteyen Fenerbahçe, transferin şampiyonu olmayı şimdiden başarmıştı.

Sarı-Lacivertliler'in son bombası ise Manchester United'ın Portekizli yıldızı Nani olmuştu. Kulüp tarihinin son yıllarda gerçekleştirdiği en büyük transferlerden biri olan yıldız futbolcu, bugün özel bir uçakla İstanbul'daki Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelecek. Ülkesi Portekiz'den gelecek olan Nani'ye, sportif direktör Terraneo'nun eşlik etmesi bekleniyor. Sarı-Lacivertli taraftarların da, günlerdir bekledikleri Nani'ye görkemli bir karşılama töreni düzenleyeceği öğrenildi. Havalimanına Fenerbahçeliler'in akın etmesi beklenirken, oradaki atmosferin adeta bir bayram yerini andırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Sağlık kontrolünden de geçecek

Buradan özel bir araçla havalimanından ayrılacak olan Nani'nin, ardından sağlık kontrolünden geçirileceği bildirildi. Yarın ise Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 11.00'de taraftarın katılımı ile büyük bir imza töreni düzenlenecek. Burada basının da sorularını yanıtlayacak olan 28 yaşındaki futbolcu, aynı gün akşam saatlerinde ise Kanarya'nın Topuk Yaylası'ndaki kampına katılacak ve yeni takım arkadaşlarıyla bir araya gelecek.

Yusuf Dursun



İşte Nani'nin İstanbul'a geliş saati!

Haberin Devamı
YORUM YAZ