MENÜ

Hume City'den büyük başarı

Anadoluspor (Hume City FC), Avustralya Kupası'nda Kingston City FC'yi 2-0 yenerek son 32 takım arasına kalma başarısını elde etti.

Hume City'den büyük başarı

Avustralya Türk toplumunun gözbebeği Anadoluspor (Hume City FC), Avustralya Kupası'nda Kingston City FC'yi 2-0 yenerek son 32 takım arasına kalma başarısını elde etti.

Kulübün Spotif Direktörü Ezel Hikmet, "Kulüp olarak çok büyük bir başarıya imza attık. Başkanımız Zorlu Kaya'nın önderliğinde Victoria Eyaleti'nin en iyi tesislerini inşa ettirdikten sonra kulübümüz çok büyük bir yapılanma projesini gerçekleştirmektedir. U9'ladan U20'kere kadar çok başarılı takımlarımız var. A takımımız ise bu başarıyı bütün ülkenin önünde sürdürmekte. Beşiktaşlı Ersan Gülüm, Bursasporlu Aziz Behich, ve Jason Davidson bu kulübün yetiştirdiği başarılı futbolcular arasında. Bizim amacımız futbol camiasında başarılı isimler yetiştirmeye devam edip hazır olduğumuzda Avustralya 1. Ligi'nde mücadele edebilecek bir kulüp oluşturmaktır.

Ana vatandan çok uzak bir ülkede büyük projeler gerçekleştirerek Türk toplumuna bir araç hazırladık. Umarız Türkiye'deki kardeşlerimiz de her ne kadar uzak olsak da bizi yalnız bırakmazlar. Bayrağımızın renklerini talımak, çocuklarımıza özellikle altyapıda verdiğimiz ilki ve eğitimle önümüzdeki yıllarda yıldızlar yetiştireceğimizden eminiz. Artık bütün toplum olarak kenetlenme zamanı geldi."

Öte yandan Hume City, bugün çekilen kurada Queesnland Eyaleti'nin başarılı takımı Brisbane Strikers ile eşleşti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ