MENÜ

Fenerbahçe'de imzalar atıldı

Yaptığı flaş transferlerle taraftarını mest eden Fenerbahçe, Porto'dan kiraladığı iki oyuncu, kaleci Fabiano Ribeiro ve stoper Abdoulaye Ba kendilerini Sarı Lacivertli formaya bağlayan sözleşmeyi imzaladı. 12 yıl sonra Fenerbahçe'nin kalesinde yer alacak ilk yabancı kaleci olan Fabiano Ribeiro da "Volkan'ın bu kulübe neler verdiğini biliyorum." dedi.

Fenerbahçe'de imzalar atıldı

Fenerbahçe, Porto'dan kiraladığı iki oyuncu Fabiano Ribeiro ve Abdoulaye Ba için Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bir imza töreni düzenledi.

Giuliano Terraneo'nun da hazır bulunduğu törende İtalyan sportif direktör, kulübüyle görüşmelerin hala devam ettiği Josef de Souza'nın transferi hakkında da bilgi verdi.

İşte toplantıda öne çıkan açıklamalar:

Giuliano Terraneo:

Josef de Souza ile görüşmelerimiz İstanbul'da devam ediyor. Sao Paulo ile de görüşmeler sürüyor. Birkaç güne transfer netleşir.

Abdoulaye Ba:

Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Büyük bir takıma katıldığımın farkındayım. Umarım bu kulübün tarihine katkısı olan oyunculardan biri olabilirim.

Fabiano Ribeiro:

VOLKAN'IN VERDİĞİ EMEKLERİ BİLİYORUM

Bu kulübün yetkililerine beni buraya getirdiği için teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. Elimden geleni yapacağımı söyleyebilirim.

Ben burada sorumluluğun farkındayım. Nereye geldiğimin farkındayım. Çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Şu andaki mevcut kaptanımızın yıllardır verdiği emekleri de biliyorum. Ben burada herkese saygı duyarak çalışacağım. Birinci kaleci olup olmamak bizim antrenmanlarda göserdiğimiz performansa bağlı olacak. Ben bu takıma katkıda bulunmak için buradayım.



Haberin Devamı
YORUM YAZ