MENÜ

Fenerbahçe'de 3. De Souza dönemi

Fenerbahçe'ye bir 'De Souza' daha katıldı. Emre Belözoğlu'nun yerine alınan Josef 1.88'lik boyuyla hava toplarında güç olacak.

Fenerbahçe'de 3. De Souza dönemi

Kanarya'da sportif direktörlüğe Giuliano Terraneo geldiğinden beri büyük değişim sürüyor.

Teknik direktörlük için Portekizli Vitor Pereira'yı seçen İtalyan idareci takımı da baştan sona yeniliyor. Nani , Van Persie gibi isimler çok ön plana çıksa da sarı- lacivertlilerin belki de en radikal kararı kaptan Emre Belözoğlu ile yolların ayrılmasıydı. Ancak Fenerbahçe bu bölgeyi çabuk doldurdu. Hem de Alex ve Deivid'le aynı soyadı taşıyan De Souza ile. Kanar ya Sao Paulo'dan Josef de Souza'yı renklerine bağladı. Josef'in gelişiyle birlikte F.Bahçe'nin orta sahadaki boyu da uzadı. 1.70'lik Emre'nin yerine bu bölgeye 1.88'lik Sambacının gelişiyle sarı-lacivertliler hava toplarında da ciddi anlamda geçit vermeyecek.

YILLIĞI 1.6 MİLYON EURO

Josef de Souza sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Kanarya ile 5 yıllık sözleşmenin altına imza atacak. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için Fenerbahçe, Sao Paolo'ya da 8 milyon euro'luk bir bonservis ödeyecek. Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Vitor Pereira yıldız hücumcularla dolu kadrosunda savunmanın yıkılmaması için Josef'i ısrarla istemişti. Portekizli teknik direktör takım savunmasının iskeletini Mehmet Topal-Josef de Souza ikilisi üzerine kurguluyor.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ